in

LOLLOL WTFWTF

Vrouw neemt wraak en gooit as van echtgenoot in de vuilnisbak

Beeld: YouTube @FinalGoodbyeToTheNastyBastard

Marsha Widener uit Oklahoma deelde op YouTube een video die nogal voor wat ophef zorgde. In de video gooit zij namelijk het as van haar overleden man in de vuilnisbak. Ja, ze neemt namelijk wraak voor alles wat haar man haar heeft aangedaan!

Geweld tegen vrouwen

Marsha is niet zomaar een ‘verbitterde’ vrouw die wraak wilt nemen. Zij leed jaren onder het slechte humeur van haar man dat vaak zelfs tot huiselijk geweld kwam. “Dit is voor alle pijn en ellende die hij mij en mijn kinderen heeft bezorgd. Dit is voor alle keren dat hij me schopte.” klinken de woorden van Marsha terwijl het overschot van haar echtgenoot in de grote zwarte bak gooit. De vrouw legt uit dat ook geen van de familieleden de stoffelijke resten van de overledene wilde houden.

Wraak

Een beetje vreemd, maar het wordt vreemder: Donald, de overleden man van Marsha, werkte als chauffeur van de vuilniswagen. Ze helpt hem dus een handje om naar de vuilstortplaats terug gegaan. De reacties onder de video waren gemengd. Maar leken wel compassie te tonen voor het leed wat Marsha al die jaren heeft doorstaan: “Deze video heeft me veel vreugde gegeven, je bent een heel sterk persoon, vooral na wat je hebt meegemaakt!” en “Marsha, ik hoop dat alles vanaf nu beter zal zijn voor jou en je familie.”

Bron: Curioctopus

Beeld: YouTube @FinalGoodbyeToTheNastyBastard

Bestuurder die asociaal gedrag vertoont in het verkeer wordt afgestraft

Bestuurder die asociaal gedrag vertoont in het verkeer wordt afgestraft

Eerste keer je oprit oprijden met peperdure Porsche loopt helemaal mis