in

Bulgaars bedrijf bedenkt het perfecte cadeau voor eenzame vrouwen

Een Bulgaars bedrijf brengt een levensgrote teddybeer ‘man’ op de markt in een poging om vrouwen van hun eenzaamheid af te helpen. Het is de perfecte cadeau voor eenzame vrouwen.

Eenzaamheid

De Loving Bear Puffy is een pluche figuur in de vorm en grootte van een mannelijk menselijk lichaam, mét het hoofd van een teddybeer. Model en tevens creatief ontwerper Ina Marholeva en product- en creatief manager Tonia Berdankova omschrijven hun Loving Bear Puffy als een persoonlijk product dat is uitgevonden door ‘een gewone vrouw’ die niet alleen wilt zijn. De beer van maar liefst 1 meter 70, zou de fysieke aanwezigheid van een man vervangen. En geeft het idee dat je iemand hebt om mee te knuffelen.

“Wij vrouwen worden om verschillende redenen vaak alleen gelaten. Soms is het een persoonlijke keuze, pech of lot, maar we hebben allemaal iemands aanwezigheid of een knuffel nodig. Vooral ’s avonds voordat we in slaap vallen of op de bank voor de televisie.” aldus de makers. Een van de voordelen die de beer heeft ten opzichte van een echt persoon is dat de beer niet snurkt, niet moppert of boos wordt en licht in gewicht is en dus gemakkelijk te verplaatsen is.

Afbeelding: Puffybear.com

Perfecte cadeau

De beer die 155 Euro kost, zou overigens niet alleen door eenzame vrouwen gebruikt kunnen worden. Volgens de ontwerpers houden kinderen en huisdieren ook van Loving Bear Puffy. Een verklaring op de website van het bedrijf luidt: “Een gezonde knuffel is een zekere weg naar tevredenheid, vrede en veiligheid. Het is bewezen dat de endorfines die vrijkomen bij knuffelen een positief effect hebben op ons hele wezen.” Het bedrijf voegt eraan toe: “Hij is het perfecte cadeau voor zowel jou als voor elke geliefde die door eenzame momenten, emotionele beproevingen en gevoelens van leegte gaat.”

Afbeelding: Puffybear.com

Bron: YouTube, Puffybear.com

Beeld: Puffybear.com

Moeder onder vuur om haar vrije opvoed technieken: ‘Mijn kinderen eten zand en drinken koffie’

Moeder diep teleurgesteld nadat niemand komt opdagen op verjaardagsfeestje van haar 3-jarige dochter

Moeder teleurgesteld nadat niemand komt opdagen op verjaardagsfeestje van haar 3-jarige dochter