in

Deze man vindt rauw vlees sensueler dan gekookt eten

Beeld: YouTube @ Turning point

Deze uitsmijter zijn dieet bestaat uit rauw vlees, moedermelk en vaginale afscheiding. En hij beschrijft hoeveel ‘sensueler’ het is om te eten in vergelijking met het eten van gekookt voedsel.

Rauw vlees

Hoewel de gedachte aan het eten van een van de bovenstaande dingen genoeg is om iemand van zijn avondeten af te houden, beweert de zelfverklaarde ‘gezondheidsfreak’ Boban Simic dat zijn onconventionele dieet hem gezonder dan ooit heeft doen voelen en dat hij zich op dit moment ‘nog nooit zo goed’ heeft gevoeld. Het begon voor Boban allemaal vier jaar geleden toen hij begon met het eten van ongekookt vlees, waaronder varkensvlees, lamsvlees en geitenvlees, allemaal om “alfa-achtiger en agressiever” te worden.

Hoewel hij volhoudt dat zijn unieke dieet hem nooit ziek heeft gemaakt, geeft de 40-jarige toe dat hij elke dag het toilet controleert op tekenen van wormen. “Ik kijk nog steeds elke dag naar mijn poep om te kijken of er wormen in zitten”, legde hij uit. Boban eet meestal 12-30 rauwe eierdooiers voor het ontbijt, twee pond rauw vlees voor de lunch en nog meer rauwe eierdooiers voor het avondeten. Verder legt hij uit: “Alles wat ik eet is rauw. Ik eet rauw lamsvlees, wat mijn minst favoriet is, omdat het een sterke smaak heeft en mager is. Ik eet rauw rundvlees, en rauwe kipfilet, wat een van mijn favorieten is.

https://www.youtube.com/watch?v=Q5h5Mr7vsmo

Zijn eerste keer

“Het beste wat ik heb gehad is rauwe geit omdat het super mals is. De textuur hangt af van het stuk. Kipfilet is net zo mals als vis.” Maar voor Boban is zijn dieet zoveel meer dan hoe het smaakt, want voor hem gaat het allemaal om hoe het voelt. Hij zei: “Ik hou van het rauwe gevoel. Het is verfrissend als het naar beneden gaat. Je eet vlees zoals een dier dat hoort te doen, dus het is sensueler, een sensuelere ervaring.” Over zijn eerste keer rauw vlees eten, voegde hij eraan toe: “Ik was echt nerveus de eerste keer dat ik rauw varkensvlees at, maar ik wist dat het me niet kon schaden. Ik weet dat je rauwe biefstuk kunt eten en met kip, is er salmonella, maar big deal. Je wordt niet ziek. “Ik wilde gezonder en krachtiger worden en ik ben van plan om eeuwig te leven.”

Maar geloof het of niet, rauw vlees en eieren zijn niet het enige dat op het menu staat van Boban. Hij heeft ook toegegeven dat hij zich tegoed heeft gedaan aan vaginale afscheiding en moedermelk. “Ik was bij een vrouw die melk produceerde en ik proefde het en ik vond het zoet en lekker en het idee kwam bij me op”, legde hij uit. Vervolgens deed hij ‘onderzoek naar de vagina en probiotica’ en kreeg hij weer een geweldig idee: “Ik kreeg het van een ander meisje waar ik mee omging. Ik heb gehoord dat mensen bier en brood maken van vaginale gist. “Als je het drinkt, hou je een beetje over en dat gebruik je om de volgende lading te maken, zodat deze meisjes in mijn melk kunnen blijven leven. Het wordt beter en beter.”

Bron: Unilad

Beeld: YouTube @ Turning point

Man’s kleren gescheurd na aankomst op de luchthaven

Dit koppel wordt gepest vanwege hun lengteverschil