in

Man creëert per ongeluk het eerste katten café van de stad terwijl hij een bedrijf probeert te starten

café
Beeld: Facebook @TheBagofCats

Toen The Bag of Nails begin december 2011 opende, was eigenaar Luke Daniels enthousiast om alle inwoners van zijn nieuwe café te verwelkomen. Veel mensen liepen door de deuren in de weken na de grote opening, maar één bezoeker in het bijzonder trok de aandacht van zowel de klanten als het personeel.

Eerste katten café

“Ontmoet Malcolm,” schreef The Bag of Nails in een Facebook-post, samen met een foto van een klein tabby katje. Volgens The Dodo volgde een andere kat, Beresford, al snel nadat Malcolm in beeld kwam. De twee katten konden het meteen met elkaar vinden en al snel kwam er een nestje kittens bij. Het duurde niet lang voordat Bag of Nails bekend werd als Bristols eigen “kattencafé”. De pub schreef op Facebook: Katten en bier, dat is wat we doen… Naarmate de jaren verstreken, voegden meer en meer katten zich bij de Bag of Nails familie. Elke kat bracht een eigen persoonlijkheid naar de bar en ging op een andere manier met klanten om.

Daniels vertelde het aan The Dodo: Er zit veel nuance in hun individuele gedrag als je ze eenmaal leert kennen. Solarise houdt van een schootje, Wolfgang houdt meer van kip dan van het leven zelf, Sally houdt van een buikmassage, Cirrus weet wanneer je depressief bent. De lijst gaat maar door. Wat er ook gaande is in de pub, de harige bewoners van de Bag of Nails zijn meestal in het middelpunt van alle activiteit te vinden. De katten zijn niet beperkt tot de pub – ze zijn vrij om naar buiten te gaan en rond te zwerven in het nabijgelegen Brandon Hill park als ze dat willen, maar ze kiezen ervoor om binnen te blijven.

Bron: 9gag

terugbetaling

Koppel eist terugbetaling nadat een hond hun 13 uur durende vlucht verpestte

kreeft

Toerist bestelt dure kreeft in restaurant en laat hem dan los