in

Europese vakantielocatie is de ‘hotspot’ als je ooit een voetballer tegen het lijf wilt lopen

Beeld: Unsplash

Wanneer je een vakantie boekt, moet je met heel wat zaken rekening houden om de perfecte bestemming te kiezen; van de plaatselijke keuken tot toeristische attracties, het is niet altijd een gemakkelijke beslissing. Voetbalfans kunnen echter hun volgende vakantiebestemming bepalen op basis van waar ze het meest waarschijnlijk hun voetbalhelden zullen ontmoeten en dat is zojuist een beetje gemakkelijker gemaakt. Voormalig Manchester United-speler Ben Foster heeft onthuld welk Europees land voor voetbalfanaten de perfecte vakantie-hotspot is om eredivisiespelers te ontmoeten.

De perfecte vakantie-hotspot

Om het seizoen van de Premier League af te sluiten, hebben sommige spelers hun koffers gepakt en zijn ze naar de zon vertrokken. Phil Foden, Ruben Dias en Chelsea’s Mason Mount zijn gespot in Monaco, waar ze genoten van de Formule 1. Jack Grealish vierde de titelwinst van Manchester City met een feestje op Ibiza. En terwijl voetbalfans hun favorieten kunnen tegenkomen op deze populaire bestemmingen, heeft Ben Foster onthuld waar iedereen moet zijn die zijn favoriete spelers wil ontmoeten. In zijn interview met Fozcast beschreef hij het Griekse eiland Mykonos als een eiland waar het wemelt van de voetballers. Op de vraag waar handtekeningenjagers zich op moeten richten, zei hij: “Mykonos, dat is de nieuwe grote. Veel mensen gaan eerlijk gezegd ook naar Portugal, waar veel mensen een villa kopen en ergens langs de golfbanen gaan zitten. Mykonos is er echter enorm voor.”

Handtekeningenjager

Foster deelde zelfs met fans de beste tijd om erop uit te gaan en voetballers op te jagen. “Als je een handtekeningenjager bent, ga dan op een willekeurige avond om ongeveer 20.30 uur naar Mykonos en ga gewoon in het midden staan,” voegde hij eraan toe. Vorig jaar werden Engeland-spelers Luke Shaw, Jack Grealish en Mason Mount allemaal in Mykonos gefotografeerd na de teleurstelling van Engeland op de Euro’s. Maar hoewel het op de Griekse eilanden wemelt van de voetballers, kunnen fans die Foster hopen te ontmoeten teleurgesteld achterblijven, omdat hij ook besprak hoe hij vermijdt andere voetballers en handtekeningenjagers tegen het lijf te lopen als hij op vakantie is met zijn familie of teamgenoten. Het is begrijpelijk dat de voetballer privacy wil voor zijn kinderen als ze van hun zomervakantie genieten. Maar voetbalfans hoeven niet teleurgesteld te zijn, want het lijkt erop dat er genoeg voetballers zijn die van de Griekse zon genieten. Natuurlijk is Mykonos niet alleen een hotspot voor voetballers. Met zijn trendy bars, zandstranden en luxe villa’s is Mykonos een van de populairste Griekse eilanden en wordt het zelfs het antwoord van Griekenland op Ibiza genoemd.

Bron: Ladbible

Beeld: Twitter

Slapen met een ventilator aan de hele nacht kan verschrikkelijk voor je zijn

Expert toont welke negatieve effecten één blikje Diet Cola op je lichaam kan hebben