in

Vrouw werd ontslagen van haar baan voor het filmen van een TikTok op het werk

ontslagen
Beeld: Dailymail

Een vrouw heeft verteld hoe ze haar zescijferige bedrijf begon nadat ze beweerde dat ze was ontslagen vanwege het filmen op haar werkplek.

Ontslagen van baan

Nadia Khaled, 24, heeft bijna een half miljoen TikTok-volgers waar ze details deelt over haar bloeiende carrière als ‘alignment coach’ en anderen helpt slagen. Maar nog maar een jaar geleden zag het leven er heel anders uit voor de jonge vrouw die als verslavingsadviseur werkte en duizenden dollars aan schulden had. Ze was ‘depressief’ door haar baan waardoor ze zich ‘opgebrand’ voelde. Maar nadat ze onverwachts was ontslagen, begon ze haar reis als ondernemer.

Nadia zei dat ze het gevoel had dat ze vastzat en dat ze haar baan ‘haatte’. Eraan toevoegend dat ze het gevoel had dat ‘er geen licht aan het einde van de tunnel was’. ‘Ik schreef me in voor een masterprogramma om klinisch therapeut te worden en ik kreeg eigenlijk een baan als verslavingsadviseur om dat pad een beetje te verstevigen’, legde ze uit. ‘Gedurende een aantal jaren zou ik tienduizenden dollars aan schulden moeten betalen om dit diploma te betalen dat ik duidelijk niet kon betalen.’ Ze voegde eraan toe dat ze ’24/7 overspoeld werd met huiswerk’.

Super krap

Haar financiën waren ‘super krap’ ondanks dat ze 40 uur per week werkte en meerdere keren per maand nachtdiensten draaide. Ze werd ‘verontwaardigd’ omdat haar studiereis haar zoveel schulden opleverde om haar masterdiploma te halen voor een carrière ‘die ze niet eens leuk vond’. Nadia begon toen in haar vrije tijd de kracht van manifesteren en neurowetenschap te onderzoeken, waardoor ze weer ‘enthousiast’ zou worden over haar leven. Ze begon haar nieuwe kennis over affirmaties en manifestaties op TikTok te delen en kreeg al snel volgers. Ik begon patronen te zien tussen mijn overtuigingen en de ervaringen die ik aan het aantrekken was en dus had ik dit gloeilamp moment’, zei Nadia.

‘In januari werd ik ontslagen vanwege het posten van een TikTok die viraal ging’, schreef Nadia in een post in december. En voegde eraan toe: ‘ het is het beste wat me ooit is overkomen.’

In plaats van zich negatief te laten beïnvloeden door haar vuren, had ze een idee – om het een teken van het universum te laten zijn dat het tijd was om een ​​nieuwe richting in te slaan. In een YouTube-video die werd gepubliceerd op Shera, een digitaal platform dat zich toelegt op het versterken van vrouwen, deelde Nadia hoe ze zichzelf in minder dan 12 maanden transformeerde. Ze besloot haar ontslag te beschouwen als een ’teken uit het universum’. En die gedachte motiveerde haar om ‘vol gas te geven’ in wat ze graag deed.

Bron: Dailymail

Verkeerde nummers

Vrouw dacht dat ze €76 miljoen had gewonnen totdat ze zich realiseerde dat ze de verkeerde nummers las

drankjes

Vrouw onthult hoe ze mannen misleidt om haar drankjes bij de bar te kopen