in

Moeder gebruikt per ongeluk spuitverf om auto schoon te maken: ‘Je hebt het verpest’

spuitverf

Een moeder gebruikte per ongeluk spuitverf in plaats van vinylreiniger om het interieur van haar auto schoon te maken. Haar dochters lagen in een deuk, en legde het hilarische moment vast op video.

Spuitverf

Haar dochters konden niet meer bijkomen van het lachen nadat hun moeder het verkeerde product gebruikte om het interieur van haar auto schoon te maken. In plaats van vinylreiniger, pakte de vrouw per ongeluk een spuitbus met verf en gebruikte het overal in haar grijze Mazda. Sporen van witte spuitverf zijn te zien gespetterd over de autodeuren, het dashboard en zelfs op het stuur. Greta en Jayde documenteerden het ongeluk in een video die zij op TikTok plaatsen, en zijn te horen terwijl ze oncontroleerbaar lachen.

@thecantwells When mum thinks spray paint is vinyl cleaner…. 😂😂😂 She got every nook and cranny! #fyp #foryoupage #australiatiktok #mumsoftiktok #carsontiktok #straya #oops ♬ Boy’s a liar Pt. 2 – PinkPantheress & Ice Spice

‘Verwarrend’

Op TikTok grapten velen dat ze nu meer schoonmaakwerk moest doen dan verwacht. “Wanneer moeder denkt dat spuitverf vinylreiniger is…. Ze heeft elk hoekje en gaatje meegenomen!” schreef Greta bij de video. “Oh mijn god, wat heeft ze gedaan? Ze heeft haar hele auto verpest!” schreef iemand in de comments. Velen online vonden het label overigens ‘verwarrend’. “In haar verdediging is het label een beetje misleidend, maar de hele auto,” schreef iemand in haar verdediging.

“Ik begrijp dat label niet! Dat lijkt voor mij ook op vinylreiniger!” voegde een ander toe. Anderen kwamen net als de dochters niet bij van het lachen over de vergissing. “Wie spuit alle oppervlakken voordat ze afvegen?’ vroeg iemand zich af een ander voegde toe: “Hoe kon ze het niet merken na de eerste deur? “Hoe het is afgelopen weten we niet, maar moeders heeft zeker meer werk dan toen ze begon!

Bron: Dailymail.co.uk

Beeld: TikTok @thecantwells

Thuisbakker lacht zichzelf kapot, nadat het maken van een cake helemaal mis gaat

Thuisbakker lacht zichzelf kapot, nadat het maken van een cake helemaal mis gaat

rijkdom

De rijkste man aller tijden won en verloor zijn hele rijkdom in twee minuten