in

Vrouw geeft al haar geld uit aan medische kosten van haar ex-man: ‘Ze is nu dakloos!’

Vrouw geeft al haar geld uit aan medische kosten van haar ex-man: 'Ze is nu dakloos!'
Beeld: Freepik.com

Een vrouw heeft al haar geld uitgegeven aan medische kosten van haar ex-man. In de nasleep hiervan is ze nu dakloos. Een daad van liefde mag iedereen tonen, maar in het geval van de vrouw is het wel de vraag als dit zo opgevat kan worden. Misschien had dit te maken met de immense liefde die de vrouw voor de man koesterde. Wat de reden hiervoor ook mag zijn, de vrouw zit nu met de gebakken peren.

Vrouw geeft al haar geld aan medische kosten van haar ex

Het verhaal van de vrouw werd gedeeld op een site. Het om een open conversatie tussen twee vrouwen, waarbij de een aan het vertellen is wat haar is overkomen. De vrouw somt een aantal ongelukkige evenementen in haar leven op. Ze heeft het vooral over de hoge medische kosten die in de Verenigde Staten van Amerika geldt. In het verlengde hiervan geeft ze verder aan dat haar ex haar steun nodig had, omdat zijn familie hem had verstoten. Hij had dus niemand waarop hij kon steunen. Uiteindelijk kwam de ex-man van de vrouw toch te overlijden, nadat ze 4 jaar lang de medische kosten had gedekt.

Afbeelding: Freepik.com

Ze is dakloos geworden

Na het gebeuren van haar ex-man, zouden de ongelukkige momenten toeslaan in haar leven. Zo werd ze een jaar later ontslagen bij het bedrijf waar ze 13 jaar lang haar krachten gegeven heeft. Met het bedrijf trof ze een schikking waarbij ze een half jaar kon voorzien in haar behoeften. Maar na deze zes maanden is het haar niet gelukt om een baan te vinden. Daarna is ze betrokken geweest bij een ‘hit and run’ actie waarbij ze verschillende fracturen heeft opgelopen. Dit heeft weer ervoor gezorgd dat ze voor de ingrepen die ze moest ondergaan moest betalen. Kort gezegd kan er aangegeven worden dat het geluk haar niet bij haar kant had.

Bron: dailymail.co.uk

boze klant

Woedende klant springt door drive-thru raam, maar heeft geen positieve ervaring

BBL is heel gevaarlijk: 'Het kan deze mensen niets schelen!'

BBL is heel erg gevaarlijk, maar het kan deze mensen niets schelen!’