in

Beer maakt ‘selfies’ voor camera speciaal voor dieren in het wild!

Beer maakt 'selfies' voor camera speciaal voor dieren in het wild!
Beeld: YouTube @ ABC7 News Bay Area

Een beer heeft onlangs een paar ‘selfies’ gemaakt voor een camera die geplaatst is in het wild. Het is de bedoeling dat de camera de wilde dieren vastlegt. Soms kan het puur toeval zijn dat een dier een bepaalde actie uitvoert, maar bij deze beer krijg je een ander gevoel. Het lijkt wel echt alsof die doelbewust voor een selfie poseert.

Beer maakt ‘selfies’ voor camera

De zwarte beer in Colorado poseerde voor ‘selfies’ op een natuurcamera. Het gebeuren heeft dierenliefhebbers en eerlijk gezegd het hele internet doen verbazen. Hoewel het in eerste instantie werd gezien als een grapje, zijn selfies nu zeker een van de meest populaire foto-opties die er zijn. Het is de perfecte manier om een foto voor het heel gezin te maken. Zo hoef je geen vreemde lastig te vallen om er een voor je mee te nemen. Maar wat we zeker niet dachten dat er zou gebeuren toen selfies pas in was, is dat er uiteindelijk beren ook een zouden maken. In de VS is dat echter precies wat een camera vriendelijke beer heeft gedaan.

Beeld: YouTube @ ABC7 News Bay Area

Een zeldzaamheid voor dieren in het wild

Op een plek in Amerika heeft een bedrijf negen camera’s opgesteld op 46.000 hectare land. Het idee is dat de camera’s het bedrijf moet helpen meer te leren over hoe lokale diersoorten het landschap om hen heen gebruiken. De camera’s schrikken dieren ook minder snel af, dus ze zijn geplaatst om de aanwezigheid van personeel in gevoelige gebieden tot een minimum te beperken. De beer in kwestie heeft dankbaar van de gelegenheid gemaakt om een selfie te maken. Dit is hem aardig gelukt, want de selfies zijn enorm schattig. Een foto zegt duizenden woorden: Deze beer heeft daadwerkelijk geposeerd voor een selfie.

Bron: ladbible.com

Vrouw ziet 'dode echtgenoot' in restaurant die al negen jaar overleden is!

Vrouw ziet ‘dode echtgenoot’ in restaurant die al negen jaar overleden is!

Bruid wordt door getuige van bruidegom getrakteerd met een super ongemakkelijke speech tijdens huwelijksvoltrekking!

Bruid wordt door getuige van bruidegom getrakteerd met een super ongemakkelijke speech tijdens huwelijksvoltrekking!