in

Man jaagt dieven weg met hoge druk spuit

dieven
Beeld: Twitter @ViciousVideos

De man in het volgende filmpje laat zien dat hij niet bang is of terugdeinst op het moment dat hij benaderd wordt door brutale dieven. Hij koos echter wel een heel uniek wapen om zichzelf en zijn eigendommen te beschermen.

Brutale dieven

Op een avond, waste Michael Davis zijn auto in een autowasstraat in Shreveport, Louisiana, toen hij het slachtoffer werd van een gewapende overval. De automobilist slaagde erin zichzelf te verdedigen met de hogedrukspuit en joeg daarmee de aanvallers weg.

Michael was druk bezig zijn auto te wassen toen twee mannen op hem afkwamen. Op de dashcam-video van Davis is te zien hoe een man een pistool op Davis richt. Davis reageerde door de man te besproeien met water. Vervolgens is te zien hoe Davis een tweede autodief op zijn arm slaat voordat hij wegrijdt.

Recht in het gezicht

“Ik hoorde zijn vriend proberen weg te rennen om me van achteren aan te vallen, dus draaide ik me om, spoot hem nat en raakte hem en toen gingen ze rennen. De hele situatie leek bijna surrealistisch voor mij.” Davis redde met zijn heldhaftige daad niet alleen zijn bezittingen in de auto, maar ook zijn gehandicapte broer, die in het voertuig zat. “Als ze mijn sleutels en mijn geld hadden genomen, hadden ze me waarschijnlijk toch neergeschoten, plus ik had mijn gehandicapte oorlogsveteraan broer in de auto, ze hadden hem ook iets kunnen aandoen,” aldus Davis.

Afbeelding: Twitter/@ ViciousVideos

Bron: Mancho.be

Beeld: Twitter @ViciousVideos

peperdure koelkast

Onervaren duo veroorzaakt chaos bij levering van peperdure koelkast

Man wil weg blokkering eigenhandig opheffen, maar dan gebeurt dit!