in

Koppel nu ‘sterker dan ooit’ na regel om elkaar met nieuwe mensen te laten slapen

mensen
Beeld: TikTok

Een vrouw heeft beweerd dat ze ‘nog nooit een gelukkiger relatie heeft gehad’ nadat zij en haar vriend besloten om hun partnerschap open te stellen.

Nieuwe mensen leren kennen

Zoe Grey, 31, ontmoette haar vriend Matt vier en een half jaar geleden toen ze een gesprek aanknoopten op sociale media nadat ze waren opgegroeid in dezelfde stad. Nadat hij eerder relaties had gehad met vrouwen die hem hadden bedrogen toen hij in het leger zat, maakte Matt van zijn ervaringen een kink in de kabel die hij meteen na hun ontmoeting met Zoe besprak. Zoe legt uit: “Hij was hier open over tegen me zodra we elkaar ontmoetten. Ik kon met andere jongens afspreken en plezier met ze hebben, zolang ik maar video’s maakte en ervaringen met hem deelde.” Zoe was ‘open-minded en blij om te experimenteren’, en toen ze in de swing van de dingen kwam – geen woordspeling bedoeld – realiseerde ze zich dat het ‘iets [was] waar [ze] allebei op kickten’.

“Na een paar maanden vertelde ik Matt dat ik hem ook met andere vrouwen wilde zien”, vervolgde ze. Matt was blijkbaar eerst ‘geschokt’ dat Zoe hem met andere vrouwen wilde zien, omdat het ‘vreemd terrein voor hem’ was na zijn vorige relaties. Het stel besloot echter een volledig open relatie aan te gaan en ‘plezier te hebben met andere mensen’. “Het is anders dan elke andere relatie die ik ooit heb gehad,” legde ze uit. “Er is zoveel vertrouwen tussen ons. Het feit dat we plezier kunnen hebben met andere mensen maakt dat we ons geen zorgen meer hoeven te maken over vreemdgaan, liegen en stiekem doen. De band die we samen hebben is zo sterk en onze relatie is zo solide.”

Clubs bezoeken

Het stel begon met het gebruiken van een website om Zoe andere mannen te laten ontmoeten, en later Matt om andere vrouwen te ontmoeten. Daarna gingen ze naar clubs om mensen te ontmoeten. Zoë zei dat Matt ‘nerveus was toen [ze] voor het eerst naar een club gingen’, maar verzekerde dat het stel nu ‘de meest geweldige relatie heeft en [ze] gelukkiger is dan [ze] ooit is geweest’. “Nu gaan we eigenlijk alleen nog maar naar clubs en privé-evenementen. We gaan samen naar de evenementen en spelen samen op de evenementen. We gaan niet uit elkaar als we daar zijn,” zei ze. Om ervoor te zorgen dat ze allebei op dezelfde golflengte zitten, hebben Zoe en Matt een aantal basisregels opgesteld voor het ontmoeten van nieuwe partners.

“Onze belangrijkste basisregels zijn nu dat we allebei het andere stel of de andere persoon aantrekkelijk moeten vinden. En dat het veilig moet zijn. Zoe zei dat zij en Matt door het openstellen van de relaties ‘dichter bij elkaar’ zijn gekomen. “Het is geweldig. We hebben ons nog nooit zo gevoeld in een relatie,” zei ze. “Natuurlijk kun je soms een beetje jaloezie voelen, dat is normaal, maar we zeggen gewoon tegen elkaar hoe we ons voelen en praten erover. Communicatie is de sleutel.” Het stel heeft online wat ‘negativiteit’ gekregen vanwege de keuzes die ze hebben gemaakt in hun relatie en ze hebben vragen gekregen van vrienden over ‘of [ze] hierdoor wel van elkaar houden’, maar Zoe legt uit: “We weten hoe goed het voor ons werkt. “We zijn extreem gelukkig en iedereen die we hebben ontmoet in de levensstijl is ook extreem gelukkig met hun keuzes. We hebben ook levenslange vrienden gemaakt door dit te doen.”

ijsbaden

Gezondheidsfanatieke arts zegt dat trendy ijsbaden haar ‘seksuele honger’ hebben gestimuleerd

huewelijk

Vrouw vraagt scheiding aan één dag na huwelijk vanwege taart grap