in

Vrouw onthult: ‘Ik date een man die tien keer minder verdient dan ik en vrienden zeggen dat ik het zou moeten uitmaken omdat de relatie nooit zal werken’

Een vrouw heeft verdeelde meningen opgeroepen nadat ze had ontdekt dat de man met wie ze aan het daten is veel minder verdiend dan zij. Wat sommige van haar vrienden deed zeggen dat de relatie nooit zou werken.

Veel minder verdienen

Een anonieme moeder plaatste haar verhaal op een Britse forum waar ze onthulde dat het loonverschil tussen haar en de man die ze date, haar niet stoort, maar ze zei dat ze zich zorgen maakt dat het in de toekomst ‘logistieke problemen’ kan veroorzaken. In haar bericht schreef ze: ‘Ik ben net begonnen met daten met een man en het blijkt dat ik 10 keer meer verdien dan hij. Nu moet ik zeggen dat dit in theorie me HELEMAAL niet stoort. Ik kom uit een arbeidersgezin.’ begint ze. Ze voegde eraan toe dat de man ‘er nog steeds op staat om alles te betalen’ wanneer ze uitgaan, en dat hij nogal ouderwets is en royaler dan iemand anders met wie ze heeft gedatet.

“Een paar van mijn vrienden hebben echter volgehouden dat het nooit zou werken. De zorg is hoe het logistiek gezien op de lange termijn zou kunnen werken.” De vrouw zei dat ze het ‘prachtig’ vindt dat hij erop staat om te betalen, maar dat ze zich schuldig voelt, omdat het veel meer financiële druk op hem legt dan op haar. Als afsluiting van het bericht schreef ze: “Dus ik weet niet zeker wat ik moet doen. Het kan me niets schelen hoeveel een man verdient. Hij is een harde werker en een geweldig persoon en een geweldige vader. Ik zie echter wel in dat er in de toekomst logistieke problemen kunnen ontstaan en ik weet niet wat ik daarmee moet doen”.

Afbeelding: Mumsnet

Verschillende meningen

Veel reageerders vonden dat het grote verschil in inkomen in de toekomst een probleem kan worden. Iemand schreef: “Ik heb gedatet met iemand die minstens 50% minder verdiende dan ik, zonder enige ambitie om meer te verdienen. Hoeveel houd je van hem? Zou je je kunnen voorstellen om met hem te trouwen en de helft aan hem te geven als het niet zou werken?” Een ander was het daarmee eens en schreef: “Het is leuk dat hij betaalt en hij lijkt aardig, maar denk aan de lange termijn. Jij plant een vakantie waarbij je drie weken naar een vijfsterrenhotel op een verre bestemming wilt, maar zijn budget is een driesterrenhotel in Europa voor een week.”

Anderen zagen het probleem totaal niet.” Dit klinkt waarschijnlijk raar vanuit het perspectief van iemand die niet veel verdient, maar dit klinkt compleet belachelijk voor mij. Er zijn letterlijk geen waarschuwingssignalen over deze man, ik kan niet bedenken wat het probleem is. Hij is financieel stabiel, een huiseigenaar, hij draagt zijn steentje bij (en ook dat van jou), hij heeft een geweldige relatie met zijn kinderen en jullie hebben veel gemeenschappelijk en hij is respectvol.” waren zij van mening. Wat de uiteindelijke beslissing is geworden van de vrouw in kwestie is niet duidelijk.

Afbeeling: Mumsnet

Bron: Dailymail.co.uk

Beeld: Mumsnet, pexels

buurvrouw

Vrouw onthult: “de buurvrouw houdt mijn baby de hele nacht wakker met haar seksgeluiden”

bedriegende man

Vrouw bekritiseerd voor het ‘publiceren’ van haar bedriegende man met een advertentie in de krant