in

Samantha heeft werelds grootste mond

Samantha heeft werelds grootste mond
Beeld: TikTok @samramsdell5

Alhoewel er zeven miljoen mensen zich bevinden op aarde, is iedereen uniek. Dit is toch wel opmerkelijk als we naar het hoge aantal mensen, die op aarde wonen, moeten kijken. Maar iedereen is op zijn eigen manier inderdaad uniek. Zelfs een identieke tweeling verschillen op bepaalde punten van elkaar. Sommige zijn slim, blinken uit in een bepaalde tak van sport of hebben een scherp geheugen. Samantha Ramsdell heeft ook een unieke eigenschap en dat is een grote mond.

Grote mond

Samantha Ramsdell claimt de grootste mond in de wereld te hebben. Dit zegt ze omdat de tussenruimte van haar kaken een breedte van 3.5 duim en een hoogte van 4 duim bereikt. In de afgelopen jaren heeft Samantha haar volgers op social media kunnen amuseren met haar unieke eigenschap. November jongstleden was ze uitgenodigd door de Britse televisieprogramma This Morning. Ze had het onder meer over haar unieke eigenschap en toonde hoe groot haar mond is.

@samramsdell5 One year anniversary of this video 💀#TreatiestCupContest #ForYouPizza ♬ original sound – samramsdell5

Geld verdienen

Sinds de uitbraak van het coronavirus heeft Samantha veel geld gemaakt met haar mond. Zo is Samantha in staat om op TikTok rond de € 12814.81 te verdienen. Daarnaast ontvangt Samantha ook van die rare verzoekjes van fans over de hele wereld. “Sommige zijn minder raar. Bijvoorbeeld, de meeste mensen willen dat ik gewoon pizza moet eten of iets in die richting. Maar ik krijg ook enkele abnormale verzoekjes” aldus Samantha in het interview.

Absurd of niet?

Rare verzoekjes of niet, Samantha kan de aandacht wel goed gebruiken. In ieder geval kan ze hierdoor aardig wat mee verdienen. En zoals eerder gesteld heeft iedereen zijn eigen unieke eigenschappen. Samantha is in dit geval ‘gezegend’ met een grote mond en daar maak ze dankbaar gebruik van. Wat denk jij zelf? Is het een goed idee dat Samantha haar mond inzet om wat te verdienen of is dit een beetje absurd?

Bron: The laughclub

Beeld: TikTok @samramsdell5

Vrouw weigert deodorant te gebruiken: is dol op de geur van zweet

Vrouw moest inbreker die in slaap viel zelf wakker maken