in ,

Deze oma haar laatste wens: een gigantische “aubergine” op haar graf

Beeld: Twitter @otempo

Ze zeggen dat je niet echt weg bent zolang er nog mensen zijn om je naam te zeggen. En als dat waar is, dan zal Catarina Orduña Pérez er nog heel lang zijn. Want zij wilt namelijk een gigantische aubergine op haar graf.

Gigantische aubergine

Een deel van wat we achterlaten is de fysieke markering van ons leven. Vaak in de vorm van een grafsteen waarop onze naam en de tijd dat we leefden wordt vastgelegd. Voor Catarina, een 99-jarige oma, besloot ze een meer onderscheidende stempel op de wereld te drukken, zodat mensen haar nog jaren zullen herinneren. Haar laatste wens was dat er een gigantisch beeld van een aubergine en ballen op haar grafsteen zou worden gemonteerd. Zoals Vice meldt, is er nu een gigantisch d*ck-beeld op haar graf geplaatst, precies zoals ze altijd al wilde. Met een gewicht van bijna 600 pond wordt het massieve stenen lid een ‘erkenning van haar liefde en levensvreugde’ genoemd.

Overleden

Ze stierf op 20 januari 2021 en haar familie besloot haar laatste wens te honoreren. Als oma een gigantische lul op haar graf wilde hebben, dan zou oma een gigantische lul op haar graf krijgen. De bijna 600 pond aan geslachtsdelen is sinds de oprichting een hit gebleken bij de lokale bevolking. Ondertussen heeft Isidro Lavoignet, de ingenieur die het team leidde dat de gigantische stenen d*ck bouwde, enkele ongebruikelijke verzoeken ontvangen van andere families. Zij willen ook dat hun geliefde familieleden gepersonaliseerde grafstenen hebben. Hij is al door een andere familie gevraagd om een ​​graf te bouwen in de vorm van een dumptruck voor iemand die in de bouw werkte.

Bron: Ladbible

Beeld: Twitter @otempo

Vrouw doucht om de 10 dagen, dringt anderen aan hetzelfde te doen

Unieke Lucy en Anna zijn werelds meest identieke en extreme tweeling

Unieke Lucy en Anna zijn werelds meest identieke en extreme tweeling