in

Koppel moet gedwongen in auto wonen nadat ze uit hun huis zijn gezet

Koppel moet gedwongen in auto wonen nadat ze uit hun huis zijn gezet
Beeld: YouTube @ Truly

In een auto wonen omdat je uit huis gezet bent is zeker iets waaraan je niet aan wil denken. Maar voor een koppel is dit precies wat hen is overkomen. Het zijn dus geen leuke tijden die voor dit koppel aanbreken. Het betekent zonder meer een vertraging in verschillende vormen.

Koppel gedwongen om in auto te wonen

In je eigen stekje zijn is het allerbeste. Je kan gaan en staan waar je maar wilt en je bepaalt zelf hoe je dag eruit ziet. Maar als je in een auto moet wonen komen er een heleboel ongemakken aan te pas. Denk maar aan een lekker dutje die je niet op een rustgevende manier kan doen. Wonen in een auto is dus iets waaraan je helemaal niet moet denken. Maar zoals eerder aangegeven is dit toch een koppel overkomen. In de video zie je een man en een vrouw in een auto. De vrouw is het die het meest aangeeft hoe alles aan toe is gegaan. Aan de houding van beide kun je meteen aflezen dat ze helemaal niet gelukkig zijn met hun huidige leefomgeving. De man, die aandachtig luistert naar de vrouw, kijkt voortdurend met een bezorgde blik.

YouTube kanaal SWNS

Alles op alles gedaan

Volgens de vrouw leven ze sinds oktober 2017 in hun auto. Ze hebben alles op alles gezet om steun van de lokale overheid te krijgen, maar ze kregen te horen dat ze niet in aanmerking kunnen komen hiervoor. Aan hen werd gezegd dat ze niet aan de eisen voldoen om steun te ontvangen. De vrouw vindt het niet kunnen dat ze niet geholpen kunnen worden door de lokale overheid. En dit liet ze duidelijk merken in de video. De vrouw had tot slot maar een wens en dat is de mogelijkheid om tenminste de ruimte te krijgen om in een piepkleine kamer te blijven.

Bron: YouTube

Dit zijn enkele Monster versus Barbie-transformaties!

Dit zijn enkele Monster versus Barbie-transformaties!

Cosmetische chirurgie fanaten reageren op internet trollen