in

Gepassioneerde actrice livestreamt een jaar lang haar leven en krijgt bizarre verzoeken

Actrice Atlantis Deep liet onlangs weten dat zij haar fans een kijkje zou gunnen in haar leven en kreeg daarmee de meest bizarre verzoeken binnenstromen.

Vreemde verzoeken

De sensuele Australische, kreeg het idee om een jaar lang haar leven te livestreamen, toen zij zich inschreef bij de website OnlyFans. Ze zette in haar huis tientallen camera’s op die haar kijkers een kijkje zouden geven hoe haar dagelijks leven eruit ziet en allerlei spannende dingen zouden vastleggen. Haar fans stonden te trappelen om het initiatief van Atlantis, maar zij had niet gerekend op de vreemde verzoekjes die zij zou krijgen.

Aardappels schillen

Atlantis geeft toe de verzoeken vertederend te vinden en zegt dat het een teken is dat men de ‘neppe’ spannende kiekjes op social media zat is. De meeste kijkers sleepte Atlantis binnen toen zij aardappels aan het schillen was. “Ik dacht altijd dat mensen video’s en foto’s wilden zien in een studio-omgeving, maar niets is minder waar. Ze willen me in pyjama zien, zonder make-up, gewoon rondhangend met mijn borsten bloot.”” Ze willen échte dingen zien.” voegt de wulpse dame eraan toe. Het experiment van Deep is inmiddels een maand bezig.

Bron: Zita.be

Beeld: Instagram @atlantisdeep.live

Man besteedt meer dan €120.000 aan plastische chirurgie om op Britney Spears te lijken

Man besteedt meer dan €120.000 aan plastische chirurgie om op Britney Spears te lijken

Vrouw onthult: ‘Mijn date ging ervandoor en noemde mij vies”