in

Influencer geniet ervan om zonder kleren in huis te lopen: “Ik houd ervan om de vrije buurvrouw te zijn.”

zonder kleren
Beeld: TikTok


Sommige mensen hebben een hekel aan nieuwsgierige buren, maar anderen genieten er juist van. Zo behoort de onderstaande influencer tot die laatste categorie… Ze voelt zich namelijk heel erg vrij om zonder kleren in haar huis te lopen.

Zonder kleren lopen

Zoe Marie is een Brits OnlyFans-model dat regelmatig zonder kleren rondloopt in haar huis of tuin. Ze houdt van het bevrijdende gevoel dat het met zich meebrengt. Hoewel ze beseft dat haar buren hier misschien niet allemaal even blij mee zijn, lijkt ze zich er niet veel van aan te trekken. “Eén ding over mij is dat ik ervan hou om de naakte buurvrouw te zijn. Heb je iets gezien wat je niet wilde zien? Dan had je maar niet moeten gluren. Heb je iets gezien waar je juist wél van wilde genieten? Welkom. Fijne dag,” knipoogt ze in een TikTok-video.

Herkenbaar De video heeft al meer dan 300.000 keer bekeken en heeft voor begripvolle én herkenbare reacties gezorgd. “Ik hou van zulke buren,” “Haha, dat is ook mijn levensvisie. Kijk weg of geniet. De keuze is aan jou,” en “Ik ben de naakte buurvrouw in mijn buurt. Laat ze maar kijken…” zijn enkele van de reacties die te lezen zijn.

@zoemarieuk Gotta get that 🌶 content #redhead #ginger #fyp ♬ Summer Background Jazz – Jazz Background Vibes

Bron: Zita

verhuurder

Verhuurder toont appartement zonder toestemming van huurster en ontlokt wraakreactie

steak

Vrouw die €43 miljoen won kreeg een steak diner aangeboden in plaats van haar winst