in

Komiek stopt show nadat toeschouwer zei dat ze haar vriend en moeder betrapt had tijdens het ‘bedrijven van de liefde!’

Komiek stopt show nadat toeschouwer zei dat ze haar vriend en moeder betrapt had tijdens het 'bedrijven van de liefde!'
Beeld: TikTok @imericneumann

Een komiek is genoodzaakt geweest om zijn show te stoppen, nadat een toeschouwer iets opmerkelijks aangaf. Ze zei gewoon doodleuk dat ze haar vriend en moeder betrapt had tijdens het bedrijven van de liefde. Ja! … wat moet je hierop zeggen? Op de eerste plaatst, ben je verbaasd en weet je niet wat je hoort. Dit is in principe wat de komiek gedacht had.

Komiek stopt show per direct

De cabaretier had eigenlijk geen andere keuze dan het hele optreden te stoppen nadat een lid van het publiek iets opmerkelijks zei. Ze gaf aan hoe ze de persoon naast haar had betrapt tijdens seks met haar moeder. Het was misschien niet het soort van entertainment die de mensen hadden verwacht toen ze naar de show van Eric Neumann gingen kijken. Maar Neumann wist het dat hetgeen in de ether gegooid was, moeilijk te overtreffen zou zijn. In een clip die op TikTok werd gedeeld, moedigde de cabaretier iedereen aan om ‘welterusten’ te zeggen en naar huis te gaan nadat hij het publiekslid had aangehoord.

@imericneumann Crazy! #standupcomedy #crazystory #hilarious #comedycellar #nyccomedy #toohonest #foryourpage #secret #dating ♬ original sound – Eric Neumann

Betrapt moeder en vriend tijdens het bedrijven van de liefde

Het geïmproviseerde verhaal van het publiek kwam toen Neumann zijn stand-uproutine uitvoerde tijdens een tournee in de VS, waar hij twee leden van het publiek toesprak die dicht bij het podium zaten. Hij vroeg de man in de menigte of de vrouw die bij hem zijn ‘vriendin’ of zijn ‘dame’ was. De dame naast hem stond op om zaken op te helderen en zei: “Hij had seks met mijn moeder.”. De ontmoeting tussen de man en de moeder van de vrouw kwam nadat het paar samen naar het buitenland was gegaan, waarbij de vrouw uitlegde: “We waren net in het buitenland en hij ontmoette mijn moeder en boom!.”

Bron: ladbible.com

Beeld: TikTok @imericneumann

geen verse melk

3-Jarige Diva confronteert moeder: ‘Dit is geen verse melk!’

lege verjaardagskaart

Reactie van kleuter op lege verjaardagskaart gaat viraal: ‘Er zit niets in!’