in

Dit is de 81-jarige bodybuilder die nog steeds aan wedstrijden meedoet en zes maaltijden per dag eet!

Dit is de 81-jarige bodybuilder die nog steeds aan wedstrijden meedoet en zes maaltijden per dag eet!
Beeld: YouTube @ SWNS

Een 81-jarige man is nog lang niet gestopt als bodybuilder. Hij doet nog steeds mee aan wedstrijden en nuttigt op dagbasis zes maaltijden per dag. Een van de meeste gebruikte spreekwoorden is dat ouderdom met gebreken komt. Dit geldt zeker niet voor deze oude man. Hij is nog steeds vitaal en wil niets weten van stoppen.

81 jaar en nog steeds meedoen!

Wat als een paal boven water staat, is dat de oude man in hart en nieren bodybuilder is. Dat wil zeggen dat hij de sport op-en-top kent. De oude man heet Ted Clifton en naar eigen zeggen doet hij al 60 jaar lang aan de bodybuilding sport. Een van de geheimen van de bodybuilder is dat hij dagelijks zes keren een maaltijd naar binnen werkt. Naast het hard trainen in de gym heeft dit ook erbij gedragen dat hij succesvol is in de bodybuilder sport. In de video heeft de man aangegeven dat hij op de tweede plaats is geëindigd bij zijn laatste toernooi. In de video laat de oude man ook zien hoeveel prijzen hij in de afgelopen tijd in de wacht gesleept heeft.

Beeld: YouTube @SWNS

Niet altijd makkelijk geweest

Voor de oude man is het niet altijd makkelijk geweest om de bodybuilder sport te beoefenen. Zo heeft hij in het verleden te maken gehad met een behandeling voor een ernstige vernauwingen in de kransslagaders van zijn hart. Ted Clifton begon voor het eerst met gewichtheffen op 16-jarige leeftijd om zich op te bouwen voor het voetballen. Maar hij vond het al snel interessanter dan teamsporten en begon zijn tijd te besteden aan trainen. Naderhand is dit een van de beste keuze die hij ooit in zijn leven gemaakt heeft.

Bron: YouTube

ongesteldheid

Nieuwe TikTok Trend: ‘Ik geef planten water met ongesteldheid en smeer het op mijn gezicht’

Tanden

26-jarige vrouw geeft toe dat ze haar tanden 10 jaar lang niet heeft gepoetst