in

Man steekt tuin in vuur en vlam: Zo steek je dus niet de BBQ aan!

bbq

Zodra het weer wat warmer wordt, komt bij veel mensen ook de BBQ weer uit de berging. Wat een lekker potje grillen moest zijn liep helaas anders af voor de man in het volgende filmpje.

Jerrycan

Een man dacht zijn BBQ snel aan te steken door er benzine op te gooien, maar het ging helaas niet zoals hij dat gepland had. Waar hij dacht snel aan tafel te gaan met een heerlijk stukje vlees stond hij plotseling in een vlammenzee. De steekvlam die ontstond toen hij de benzine op de gril goot sloeg over in de jerrycan waardoor hij deze liet vallen met alle gevolgen van dien, en voor hij het wist stond de hele tuin in lichte laaie.

Veiligheid

Het gebruik van benzine op een houtskoolgrill vergroot aanzienlijk de kans op een explosie. Dit komt omdat deze stoffen te snel branden en daarom niet veilig genoeg zijn om een houtskoolgrill aan te steken. Op z’n best krijg je te snel smeulend houtskool, een vervelende geur en een vertraagd barbecuefeestje met eten wat niet zo lekker zal smaken. Om deze reden moet je alleen aanmaak vloeistoffen gebruiken die zijn goedgekeurd voor houtskool. Zelfs dan moet je de vloeistof direct afsluiten na gebruik en op een veilige afstand van je grill bewaren.

Bron: Mancho.be

Beeld: Twitter @instant_kar

toespraak

Oudere broer van bruid ROASTS zijn zus in hilarische toespraak

vriendin

Man neemt vriendin geniaal beet: “Hoe heb je dat gedaan?”