in

Man verslaat ontbijt uitdaging van €25 die nog nooit eerder is voltooid

YouTuber BeardMeatsFood ging waar nog niemand eerder is gegaan, door een ontbijt uitdaging van 25 euro te slopen. De 37-jarige streamer, die eigenlijk Adam Moran heet, heeft meer dan twee miljoen abonnees op het platform en staat bekend als een professionele competitieve eter uit Yorkshire.

Uitdaging

Voordat hij de uitdaging aanging om een ton scran te eten in The Hope and Anchor in Flintshire, zei Moran: “Natuurlijk heb ik in de loop der jaren veel full English breakfast challenges gedaan, maar heb je ooit een full Welsh breakfast gezien? “Nou, ze zijn vrijwel hetzelfde, maar het geeft een interessante draai aan de titel van deze aflevering…”

Om de uitdaging uit te leggen, zei hij: “€ 25 om te bestellen, maar als je tien worstjes, tien speklappen, zes sneetjes toast, vier sneetjes gebakken brood, acht eieren, acht hash browns, acht sneetjes bloedworst, vier sneetjes witte bloedworst, tomaten en een kom gebakken bonen kunt eten, is het geheel GRATIS. “En niet te vergeten de plek op de tot nu toe onbezette wall of fame. Tijd om aan het werk te gaan.” Terwijl hij de uitdaging, die hij in iets minder dan 24 minuten voltooit, schijnbaar doorstaat, durft de YouTuber vervolgens te vragen wat het toetje is.

Indrukwekkend

Nadat hij de uitdaging in juli voltooide, is zijn virale video bijna twee miljoen keer bekeken en mensen zijn gewoon ‘verbaasd’ over wat hij allemaal kan eten. Een persoon merkte op: “25 euro voor dat alles is behoorlijk indrukwekkend gezien de goede kwaliteit en de goede bereiding.” Een tweede zei: “De hoeveelheid voedsel die hij kan eten in zo’n korte tijd is verbazingwekkend.” “Je bent een machine! Dat was echt een geweldige prestatie Mr. Beard. 25 euro voor al dat eten lijkt me een goede deal,” voegde een derde persoon toe.

Andere fans waren gewoon dankbaar voor de inhoud, waarbij één persoon schreef: “Bedankt dat je me door een van de moeilijkste tijden van mijn leven hebt geholpen. Vorig jaar rond deze tijd kwam ik in moeilijke tijden terecht en was YouTube mijn enige metgezel. “Ik vond je video’s, heb ze allemaal bekeken en ben sindsdien een trouwe kijker. Ik weet niet of je dit ooit zult zien, maar als je het ziet, bedankt dat je er bent.” Een ander voegde eraan toe: “Niets doet me meer glimlachen dan thuiskomen van een 12-uurs dienst en een video van Beardmeatsfood zien. Ik houd altijd van je inhoud en de nieuwe prestaties die je levert. Veel liefs uit Michigan.”

Bron: Ladbible

Beeld: YouTube @BeardMeatsFood

39-jarige moeder bevalt eindelijk van een meisje, na 10 jongens te hebben gehad

Het internet raakt niet uitgesproken over bizarre wenkbrauwbehandeling van vrouw

Het internet raakt niet uitgesproken over bizarre wenkbrauwbehandeling van vrouw