in

Vrouw onthult dat twee mannen bij haar binnenkwamen in een Primark uniseks kleedkamer

Beeld: TikTok @charlottemkirby

Een vrouw die zegt dat twee mannen bij haar binnenkwamen in de uniseks kleedkamers van Primark, heeft anderen aangespoord “nooit alleen naar binnen te gaan”.

Uniseks kleedkamer

Charlotte Kirby, uit Cambridge, bezocht de kledingwinkel toen ze onthulde dat twee mannen probeerden binnen te lopen terwijl ze outfits probeerde in een bijna lege kleedkamer. De eventmanager, deelde op haar TikTok account @charlottemkirby een emotionele video om andere klanten te waarschuwen en uit te leggen wat er was gebeurd. En zei dat ze nooit meer kleding zal passen in de winkel.

In haar auto zei ze door tranen heen: “Ik zou dit waarschijnlijk niet moeten doen terwijl ik nog steeds emotioneel ben, maar ik vond dat ik het moest vertellen. Ik was net in de Primark in Cambridge en ik voel me echt stom dat ik hier zo emotioneel over ben, maar ik paste wat kleren, en het was een uniseks kleedkamer, waar ik echt voor ben en ik hou ervan, omdat iedereen zich dan betrokken voelt. Maar twee keer deden twee mannen het gordijn open en kwamen op me af. Gelukkig was ik beide keren volledig gekleed, maar dat had makkelijk niet gekund.’

Verschillende mensen

De TikToker legde uit hoe het twee ‘verschillende mensen’ waren, maar dat ze ‘duidelijk van dezelfde groep’ waren. Ze vervolgde: “Er waren waarschijnlijk 100 kleedkamers beschikbaar. Dus het was niet zo van: ‘Oo is hier iemand binnen of niet?’ De eerste keer was toen ze binnenkwamen en de tweede keer was het alsof de een tegen de ander zei: “Heb je het gepast, mag ik het zien?” en hij opende het.

“Beide keren was ik geschokt en zei “oh sorry” alsof het mijn schuld was. Verder ga ze aan: “Ik moet wel zeggen dat Primark geweldig is geweest. Ze waren er echt heel goed in. Ze hebben me terug naar mijn auto gelopen omdat ik bang was. Blijkbaar is het niet de eerste keer dat het gebeurt. De beveiliging kijkt de banden terug en probeert uit te vinden wie het is. Ik wil de mensen zeggen dat ze voorzichtig moeten zijn, en als je naar de kleedkamer gaat, probeer dan niet alleen te gaan. Ik zal dat nooit meer doen, ik neem het liever mee naar huis, pas het en neem het mee terug om mijn geld terug te krijgen.

Bron & Beeld: Dailymail

Vrouw is verslaafd aan plastische chirurgie en weigert doktersadvies: “Ik houd ervan”

Deze leraar heeft zijn hele lichaam getatoeëerd

Deze leraar heeft zijn hele lichaam getatoeëerd