in

WTFWTF LOLLOL

Kind slaat hond voor de lol met plastic fles en dan gebeurt dit!

hond

Een video van een peuter die herhaaldelijk een hond slaat met een waterfles heeft heel wat stof doen opwaaien over opvoeding.

De hond tegenhouden

Op een video die gedeeld is op social media is te zien hoe een peuter een pitbull slaat met een plastic fles. De jongen benadert een grote pitbull met een fles in zijn hand. Terwijl de hond op zijn achterpoten zit en met zijn staart kwispelt, slaat de peuter hem op zijn hoofd met de waterfles. Te horen is hoe iemand corrigerend “nee” zegt.

De peuter loopt weg terwijl hij de fles in de lucht zwaait, maar komt terug om het dier nog een paar slagen te geven.Weer is een vermanende “nee!” te horen, maar de jonge jongen gaat door tot de hond plots zijn kop draait en begint te grommen en te blaffen. Zijn baasje moet hem tegenhouden zodat hij de peuter niet achterna rent.

Realiteitscheck

De peuter blijft ongedeerd en rent weg, maar van de ouders lijkt geen spoor te bekennen. Sommige mensen denken dat de peuter niet beter weet door zijn leeftijd. “Kinderen blijven kinderen. Als je hond daar niet tegen kan, laat hem dan niet loslopen” schreef iemand onder de video. Anderen zijn echter van mening dat de kleine jongen een realiteitscheck en een betere opvoeding nodig heeft. “De hond gedroeg zich prima totdat het kind hem sloeg. Zou je blij zijn als iemand je bleef slaan met een waterfles? Probeer je kinderen eens discipline bij te brengen” schreven zij. “Ze zouden gemakkelijk een kind kunnen verliezen aan een hond die gewelddadig is geworden” merkte een ander op.

Anderen vinden juist dat de eigenaar van de hond verantwoordelijk is voor de hond die als gevaarlijk gezien wordt: “Als voormalig Pitbull-eigenaar heb ik de mijne nooit losgelaten in openbare ruimtes”, schreef iemand. Weer ander merkte scherp op, dat de hond tekenen van stress vertoonde toen hij door de peuter met de fles werd geslagen: “Nee, de hond gaf eigenlijk drie signalen om te stoppen. Hondencommunicatie is heel subtiel, ze kijken weg, ze bewegen hun hoofd, ze kwispelen met hun staart en hun oren laten zakken”. Ongeacht wiens schuld het is is het geen slecht idee om kleine kinderen goed in de gaten te houden in de buurt van honden, uit veiligheid voor hen, en ook voor het dier.

Bron: Mancho.be

Woedende fan slaat enorme tv kapot nadat zijn favoriete team verliest bij de Super Bowl!

Woedende fan slaat enorme tv kapot nadat zijn favoriete team verliest bij de Super Bowl!

botten breken

‘Gevouwen man’ kan voor het eerst in 28 jaar weer staan na het breken van zijn botten.