in

Eeneiige tweeling probeert tegelijkertijd zwanger te worden van dezelfde partner

Dezelfde partner

Zoals veel tweelingen hebben Anna en Lucy Decinque een ongelooflijk hechte band. Maar anders dan veel tweelingen delen ze ook dezelfde partner. En ze hopen tegelijkertijd zwanger te worden.

Dezelfde partner

Het paar, dat zichzelf de ‘meest identieke tweeling ter wereld’ noemt, heeft een relatie met Ben Byrne en hoopt allebei tegelijk zwanger te worden zodat ze de halfbroers en zussen samen kunnen opvoeden.

Anna en Lucy verschenen op TLC’s Extreme Sisters waar ze spraken over hun toekomstplannen: “Onze droom is om tegelijkertijd samen zwanger te zijn. “Het paar sprak voor het eerst over hun plannen om tegelijkertijd zwanger te worden in 2021, toen ze onthulden dat ze al aan het proberen waren. In de show zeiden ze: “We hebben nog nooit een zwangerschapstest gedaan. Het is echt magisch hoe een staafje kan bevestigen dat je zwanger bent.

Tegelijkertijd zwanger

“We zijn 35 jaar oud. We hebben besloten dat we nu kinderen willen.” Lucy zei: “Ik krijg een hartaanval, omdat ik denk dat Anna zwanger kan zijn en ik niet. We zijn liever allebei zwanger dan één.” Het paar is er zo op gebrand om tegelijkertijd zwanger te worden, dat de tweeling hun temperatuur heeft opgenomen om de ovulatie te controleren en met hun benen tegen de muur heeft gelegen in een poging de zaak te bevorderen.

Ondertussen is Ben zich bewust van de taak die hij heeft. “Het is zeker veel druk voor één man. Het is een kwestie van multi-tasking, denk ik.” In de show zei hij: “Het wordt zeker een uitdaging om ze allebei tegelijk zwanger te krijgen. De tweeling heeft sinds 2012 een relatie met Ben en is nu helemaal verloofd met elkaar. Maar als ze ooit de knoop willen doorhakken, zullen ze in het buitenland moeten trouwen, omdat polygamie in hun geboorteland Australië niet wettelijk wordt erkend.

Bron: Unilad

Politie op zoek naar een man die op camera betrapt is voor het stelen van een enorme dildo uit een adultshop!

Politie op zoek naar een man die op camera betrapt is voor het stelen van een enorme dildo uit een adultshop!

Vrouw ziet 'dode echtgenoot' in restaurant die al negen jaar overleden is!

Vrouw ziet ‘dode echtgenoot’ in restaurant die al negen jaar overleden is!