in

Dit zijn enkele Monster versus Barbie-transformaties!

Dit zijn enkele Monster versus Barbie-transformaties!
Beeld: YouTube @ Truly

Sommige mensen hebben de behoefte om zich op een bepaalde manier op te maken. Aan de hand van wat voor stijl ze het best leuk vinden wordt er daaraan invulling aan gegeven. Enkele personen hebben voor de camera laten vastleggen hoe het is om van een monster look naar een poes lieve uitstraling te gaan. De verschillende transformaties zullen je zonder meer verbijsterd doen staan.

Monster versus Barbie-transformaties

Zoals eerder aangegeven hebben de transformaties alles te maken met een verandering van uitstraling. Je kunt hierbij denken aan de uitstraling van een heks naar die van een prinses of een onschuldig meisje. Harley is een van de dames die een transformatie heeft ondergaan. Als je naar Harley kijkt dan houdt ze veel van katten die een griezelige uitstraling heeft. Als ze zich opmaakt, dan zorgt ze ervoor dat ze dan ook super eng overkomt. Zij heeft het besluit genomen om zichzelf door een make-up artiest anders op te maken. Toen de make-up artiest eenmaal klaar was met haar, kon ze niet geloven wat ze in de spiegel zag. Naast Harley heeft ook Julia het besluit genomen om voor haar zelf te ontdekken hoe het is om een andere look te hebben.

YouTube @ Truly

Wees jezelf boven alles

De dames die een transformatie hebben ondergaan, vinden hun nieuwe look zonder meer indrukwekkend. Ondanks dit hebben ze zoiets van dat het niet hun persoonlijkheid uitstraalt. Hun ouders schrikken ook van hun nieuwe look en zijn blij dat ze voor eens een ‘niet-enge’ look hebben. Voor de dames die gaan voor een transformatie is het zeker een moment om na te gaan hoe ze anders eruit zien. Alhoewel hun transformatie voor een meer representatieve look zorgt, willen ze boven alles zijn wie ze willen zijn. En wat ze willen zijn is een enge uitstraling hebben.

Bron: YouTube

Expert onthult dat een persoon elke week de daad zou moeten doen

Koppel moet gedwongen in auto wonen nadat ze uit hun huis zijn gezet

Koppel moet gedwongen in auto wonen nadat ze uit hun huis zijn gezet