in

Kat van vrouw heeft een hekel aan wanneer ze Yoga-oefeningen doet!

Kat van vrouw heeft een hekel aan wanneer ze Yoga-oefeningen doet!
Beeld: TikTok @daniellev98

Een kat van een vrouw heeft een hekel aan wanneer ze Yoga-oefeningen doet. Iedereen heeft zo een beetje een speciale band met zijn huisdier. Katten zijn weer helemaal anders dan honden. Dierenliefhebbers spelen in op het gedrag van hun lieveling huisdier. Aan de andere kant spelen huisdieren weer in op het gedrag van hun baasjes. Dit is precies wat de kat van deze vrouw aan het doen was.

Kat heeft hekel aan Yoga-oefeningen van vrouw

In de desbetreffende video is te zien hoe de vrouw op de grond zit. Ze maakt zich op om verschillende Yoga-oefeningen te doen. Wat ze niet weet is dat haar kat al haar bewegingen in de gaten houdt. De kat kijkt naar het geheel en begint toe te slaan. Op het moment dat de vrouw wil beginnen met haar oefeningen, begint de kat raar te doen. In ieder geval kan de vrouw haar yoga-oefening niet meer normaal voortzetten. Wie naar de video kijkt ziet meteen dat de vrouw de grootste moeite heeft om haar kat in bedwang te houden. Bean de kat lijkt zelfverzekerd te zijn in wat hij doet en is niet van plan om gas terug te nemen. De Yoga-oefeningen mogen geen voortgang vinden!

@daniellev98 Anyone else’s cat like this? #kittensoftiktok #catsoftiktok #siamese #cats ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Speciale band

Ondanks het feit dat de kat zo raar doet, is duidelijk te zien dat er sprake is van een speciale band. Aan de hand van de video is duidelijk te zien dat de kat zich vrij voelt bij zijn baasje. De beelden getuigen van een baasje dat ervoor zorgt dat haar kat zich vrij en blij kan bewegen in het huis, maar ook inspraak heeft in haar leven. Voor wat dat betreft kan iedereen een voorbeeld nemen aan de vrouw.

Bron: zita.be

Beeld: TikTok @daniellev98

kaarsjes

Ober serveert verjaardagstaart met kaarsjes, maar wat er daarna gebeurt is schokkend

Plassen op de skipiste: Een slecht idee dat misging!

Plassen op de skipiste: Een slecht idee dat misging!