in

WTFWTF

38-jarige vrouw heeft ’s werelds grootste geaugmenteerde “boezem”

In de huidige maatschappij is er veel moed voor nodig om je leven op een unieke manier te leven. Je dromen najagen zonder je te bekommeren om wat anderen denken is niet alleen moeilijk. Maar er wordt ook gefronst als jij je dromen waarmaakt. Mayra Hills, 38 jaar, is een vrouw die haar perfecte imago najaagt, en ze heeft nu ’s werelds grootste verbeterde boezem.

Grootste verbeterde boezem

De 38-jarige Duitse heeft ’s werelds grootste borsten na verschillende vergrotingsoperaties. Ze houdt van haar lichaam, krijgt graag aandacht en wordt nu online gevolgd door tienduizenden fans. We schreven al eerder over de 65-jarige Annie, die ’s werelds grootste natuurlijke borsten heeft. Zij moet het nu echter qua grootte misschien afleggen tegen Mayra Hills.

Ooit was ze een A-cup, maar nu rockt ze de maat 32Z. Door haar weergaloze transformatie, waar er al jaren aan gewerkt wordt, heeft Mayra online een enorme aanhang gekregen. Het model gaat onder de naam “Beshine”, en haar grote boezem maakt haar tot de nummer één ter wereld op het gebied van geaugmenteerde borsten geeft The Mirror aan.

Een avontuur

De discussies online raken behoorlijk verhit onder haar vele aanhangers en bewonderaars. “Ze ziet er prachtig uit… Weet iemand of ze plannen heeft om haar borsten nog meer te vergroten?” Vraagt een man zich af op Reddit. Maar ze lijkt te genieten van haar enorme tieten. “Het is altijd een avontuur om met zulke grote borsten in het openbaar te staan”, zei Mayra tegen The Mirror. “Beshine houdt ervan om de grootste tieten in het universum te hebben en verwelkomt je met haar recordbrekende en steeds groter wordende borsten.”

Maar helaas komen haar enorme verbeterde borsten niet zonder problemen. Schoenen strikken, door krappe ruimtes gaan of autorijden. Er zijn dingen die Mayra heel voorzichtig moet doen of helemaal moet opgeven. Natuurlijk hebben mensen meningen over haar verbazingwekkende lichaamsreis.

Bron: Laughclub

Beeld: Instagram @mayra.hills

Deze vrouwen behoren tot de langste ter wereld en gebruiken hun lengte in hun voordeel

Man steelt duizenden liters aan benzine door middel van slinkse hack