in

Bloedstollend moment: ‘Man gebruikt zijn handen om negen mijnwerkers te redden die vastzaten!’

Bloedstollend moment: 'Man gebruikt zijn handen om negen mijnwerkers te redden die vastzaten!'
Beeld: YouTube @BBC

Een bloedstollend moment heeft zich voltrokken toen een man zijn handen gebruikt heeft om negen mijnwerkers te redden. Ze zaten allemaal vast in een mijnput en het scheelde niet veel of het kon anders aflopen. Wat de man gedaan heeft, mag zeker omschreven worden als een heldendaad. Het was voor hem gevaarlijk en de mijnwerkers nog gevaarlijker.

Bloedstollend moment

De video toont een man die bezig is te graven met zijn hand. In eerste instantie is het niet duidelijk waarom hij dat doet. Maar al snel komt er een mijnwerker uit een klein gat die de man gemaakt heeft in een berg mijn. Werken in een mijn kan levensgevaarlijk zijn. Er kan namelijk afkalving van de aarde plaatsvinden terwijl werkers nog bezig zijn. In sommige gevallen komen mijnwerkers vast te zitten, maar loopt het echt fataal af. Deze negen mijnwerkers kwamen vast te zitten en hadden iemand nodig die heel voorzichtig kon graven. Die iemand was de man die aan het graven was. De man voerde zijn actie perfect uit en dit heeft in geresulteerd dat de negen mijnwerkers werden gered.

Beeld: YouTube @ BBC

Gebruikt zijn handen om mijnwerkers te redden

Zoals eerder aangegeven moest de man zijn handen gebruiken. Verder moest hij ook erop letten dat hij zelf geen slachtoffer werd. De mijn kon namelijk op elk moment verder instorten met het noodlottig gevolg voor hem. Maar de man was op zijn hoede en kon zijn veiligheid en die van de mijnwerkers goed in balans houden. Rondom hem heen waren er tientallen mijnwerkers die angstig keken naar de actie van de man. Allemaal hoopten dat hij erin zou slagen om de andere mijnwerkers eruit te halen. De man groef met zijn handen en binnen een paar minuten kwamen alle negen mijnwerkers eruit. Wat hij gedaan heeft is zeker een heldendaad.

Bron: dailymail.co.uk

minnares

Minnares ontsnapt op het nippertje aan boze vriendin van haar minnaar terwijl ze in haar ondergoed is

persoonlijke vraag

Vraag op eerste date doet wenkbrauwen fronsen”: “Hoe komt het dat mannen altijd zo intiem denken?