in

Model betrapt stiefvader op het uitgeven van duizenden dollars voor haar “speciale” content

speciale content
Beeld: TikTok @ta1laaa

In een video die onlangs geplaatst werd op TikTok, vertelt Taila Maddison dat ze haar stiefvader betrapte op het kopen van haar ‘speciale’ content.

Vermoeden

Model Taila Maddison deelt regelmatig video’s op TikTok. Een van haar video’s ging onlangs viraal nadat ze een bijzondere onthulling deed. Volgens het model zou ze haar stiefvader hebben betrapt op het kopen van expliciete content op een bekend platform.

In de video laat Taila weten dat haar stiefvader al sinds haar elfde in haar leven is. Ze was er dan ook niet van op de hoogte dat hij achter het account zat die een keer 2000 Amerikaanse dollar uitgaf om haar op beeld sensuele handelingen te laten verrichten. Taila kreeg een melding van TikTok om een account te volgen, omdat het telefoonnummer van de gebruiker in haar contactenlijst stond. De naam van de TikTok-gebruiker kwam overeen met de gebruikersnaam van het account dat haar inmiddels al duizenden dollars had betaald in ruil voor persoonlijke video’s.

@ta1laaa Do we need a part 2??? #fup #viral #scandal #drama #tea ♬ original sound – Tai 🖤

“Speciale”content

Taila was erg benieuwd wie er achter het account zat en ging op onderzoek uit. “Ik heb toen een heleboel mensen kunnen wegstrepen en er bleven zes mensen over die het konden zijn. Een van hen was mijn stiefvader.” Vervolgens besloot ze te bluffen en het account een bericht te sturen. “Ik had een onderbuikgevoel dat hij het moest zijn en zei: ‘ik weet wie dit is. Als jij het niet vertelt, doen ik en mijn zus het.’.” zegt ze. Binnen korte tijd nam haar stiefvader contact met haar op wat haar vermoeden bevestigde. Tot nu ontkent haar stiefvader achter het account te zitten, aldus Taila.

De vriend van haar moeder zou vaak verzoekjes doen bij Taila voor de specifieke content die hij wilde kopen. Hij vroeg bijna dagelijks of hij mocht zien welke ondergoed ik die dag droeg en verzocht me om naaktfoto’s te maken in de badkamer terwijl ik aan het werk was.” Daarnaast betaalde hij Taila regelmatig om zichzelf te filmen terwijl hij haar instructies gaf. “Hij verzocht me om die handelingen niet in de badkamer of douche te verrichten. Hij wilde altijd dat ik op mijn bed of op de vloer van mijn slaapkamer lag en mezelf dan filmde terwijl ik deed wat hij zei.” vertelt Taila. Volgens Taila zijn haar moeder en stiefvader inmiddels niet langer bij elkaar na het gebeuren.

@ta1laaa TRAUMAAAAA #fyp #viral #drama #tea ♬ original sound – Tai 🖤

Bron: FunX

Beeld: TikTok @ta1laaa

kritiek

Moeder krijgt felle kritiek van andere moeders nadat ze haar dochters kamer opruimt

Man wilt vreemdgaande buurvrouw verlinken en dan gebeurt dit!