in

Kleine jochie zegt dat hij Sinterklaas een ‘uppercut’ zal geven!

Kleine jochie zegt dat hij Sinterklaas een 'uppercut' zal geven!
Beeld: Facebook @ Ladbible

Sinterklaas komt een keer in een jaar kijken als alle kinderen zich hebben gedragen. En dit gebeurt jaarlijks aan het eind van het jaar in de maand december. Tegen het eind van het jaar kan de Sint dan een goede evaluatie van de kinderen die op de zogenaamde stoute en gehoorzame lijst moeten komen te staan. Soms kan het zijn dat de Sint moeite heeft om bepaalde kinderen op de stoute of gehoorzame lijst te plaatsen. Maar wat als een kind die op de stoute lijst komt te staan het oneens is met de Sint? \

Kleine Jochie op de ongehoorzame lijst van de Sint

In een video die op Facebook is geplaatst, is een jongen te zien die in gesprek is met zijn vader. De vader waagde een poging om zijn zoon aan te geven dat hij moet kappen om ongehoorzaam te zijn. Het gesprek ging verder met een protest betoog van het kleine jongetje. Hij wilde namelijk niets weten van het feit dat hij door de Sint op de lijst van ongehoorzame kinderen wordt geplaatst. De vader zei aan de kleine jongen dat hij moet letten op de manier hoe hij praat.

Confrontatie met Sinterklaas

Toen de jongen van zijn vader te horen kreeg dat hij op de ongehoorzame lijst geplaatst zou worden, werd hij nog kwader dan hij al was. Hij gaf namelijk aan dat de Sint niet lief tegen hem is geweest en dat hij op de lijst van gehoorzame kinderen hoort. Zijn vader bleef erbij dat hij stout is en dat hij geen cadeau krijgt van de Sint. De kleine jongen, die duidelijk geïrriteerd raakte hiervan, gaf op een hilarische manier antwoord. Hij zei het volgende: “Ik zal de Sint een uppercut geven”

Bron & Beeld: Facebook @Ladbible

Vrouw verlaat huwelijk van 14 jaar alleen om afgewezen te worden door andere man

Vrouw verlaat huwelijk van 14 jaar alleen om afgewezen te worden door andere man

Moeder die stiefdochter uit huis wilde zetten, zelf uit huis gezet: 'Het huis bleek van de stiefdochter te zijn'

Moeder die stiefdochter uit huis wilde zetten, is zelf uit huis gezet: ‘Het huis bleek van de stiefdochter te zijn’