in

Vrouw geschokt: ontdekt dat haar man een vrouw is nadat ze 10 maanden de daad hebben gedaan

10 maanden getrouwd met een vrouw

Een vrouw ontdekte dat haar ‘man’ eigenlijk een vrouw was, ondanks het paar ongeveer 10 maanden lang getrouwd was. De Indonesische vrouw, in juridische documenten alleen NA genoemd, zegt dat ze een relatie is aangegaan met een man die zich Ahnaf Arrafif noemt nadat ze elkaar op een dating app hadden ontmoet.

Het huwelijk

Het klikte tussen de twee en Arrafif kwam zelfs een week bij NA logeren om haar te helpen om haar zieke ouders te verzorgen. Arrafif beweerde zelfs een gekwalificeerde neuroloog te zijn die was afgestudeerd aan een topuniversiteit in New York. Maar dit bleek helemaal niet waar te zijn.

Na slechts drie maanden verkering trouwde het paar in een nikah siri. Een verbintenis die door de godsdienst wordt erkend, maar niet door de wet. Het paar trouwde op deze manier, omdat de ‘bruidegom’ niet in staat was om een wettig huwelijk vereiste identiteitsdocumenten te overleggen. Na het huwelijk trok het paar in bij de familie van NA. En de nieuwe bruid beweerde zich er totaal niet van bewust te zijn dat zij met een vrouw was getrouwd. In verslagen van juni vorig jaar onthulde NA dat ze intiem was geweest met haar “echtgenoot”. En dat ze tijdens hun huwelijk van 10 maanden aan penetratieve seks hadden gedaan.

Ontdekt na 10 maanden dat haar man een vrouw is

Toen haar werd gevraagd hoe ze niet kon weten dat haar “man” een vrouw was, zei ze dat ze niet rechtstreeks naar zijn geslachtsdelen kon kijken”. En dat haar “ogen waren bedekt met een doek” vóór elke seksuele activiteit. Ze zei ook dat Arrafif zich alleen uitkleedde als de kamer pikdonker was. Ze had haar “man” dus nooit naakt had gezien. De identiteit van de vrouw kwam pas aan het licht nadat haar moeder achterdochtig werd, omdat Arrafif regelmatig om geld vroeg. Hoewel hij beweerde een goede carrière te hebben. Ze werd ook op haar hoede door het feit dat ze nog nooit zijn familie had ontmoet.

Volgens berichten werd de moeder van NA zo achterdochtig dat zij Arrafif uiteindelijk vroeg zich uit te kleden. Hij moest namelijk bewijzen dat hij een man was. De vrouw bekende toen dat zij in werkelijkheid een vrouw was die Erayani Arrafif heette en dat zij over alles had gelogen. Nadat Arrafif de bekentenis had afgelegd, namen de ouders van NA contact op met de politie. En ze werd ervan beschuldigd dat ze hen 300 miljoen IDR (ongeveer 20.000 dollar) afhandig te hebben gemaakt, meldt Coconuts. Volgens de Tribun-Video werd de vrouw uiteindelijk aangeklaagd wegens het vervalsen van haar medische kwalificaties.

Bron: Unilad

Influencer laat de ander kant van Bali zien: 'Niet alles wat blinkt, is goud!'

Influencer laat de ander kant van Bali zien: ‘Niet alles wat blinkt, is goud!’

Arm gebroken

Bodyguard breekt arm met potje armworstelen tijdens Livestream