in ,

WTFWTF

Joey doet een ondeugend voorstel aan een jonge serveerster

Beeld: Pexels

Met de huidige staat van de wereld, is het nu misschien wel belangrijker dan ooit om verschillende manieren te vinden om jezelf op te vrolijken. Ja, zoals Joey die met een ondeugend voorstel een jonge serveerster wilde opvrolijken.

Een sexy jonge serveerster

Joey zat rustig aan een bar whisky te drinken. Hij merkte toen dat de barman een sexy jongedame was. Ze kwam naar hem toe en ze begonnen flirterige praatjes. Joey besloot toen haar uit te dagen uit te dagen.

“Ik moet naar het toilet”, zei hij voordat hij een weddenschap voorstelde. “Ik wed om $ 100 dat ik het drankje in de gaten kan houden terwijl ik weg ben.” Joey legde een biljet van 100 dollar op de toonbank. Ze wist dat het toilet veel te ver weg was om van daaruit naar het drankje te kunnen kijken, dus ging ze akkoord met de weddenschap. Toen haalde Joey zijn nepoog uit de oogkas, legde het naast het glas en ging naar het toilet.

gratis Vrouw Met Set Van Sterke Drank Stockfoto
Beeld: Pexels

Soms win je en soms verlies je

De serveerster stond met haar mond wijd open toen Joey terugkwam. ‘Dat had ik niet verwacht’, zei ze terwijl ze het geld op Joey’s hand legde. “Wat denk je hiervan?” vroeg Joey. “Ik wed nog eens honderd dat ik in mijn andere oog kan bijten.” Nu weet de jonge vrouw dat de man haar kan zien en geen twee kunstogen heeft. Dus nogmaals, ze zei: “You’re on”, en legde nog eens honderd op de toog. Toen verwijderde Joey zijn kunstgebit en drukte het zachtjes tegen zijn goede oog. Terwijl hij het geld pakte, liet hij een behoorlijk brutale glimlach zien en besloot hij haar nog een laatste kans te geven.

‘Ik geef je de kans om de tweehonderd die je hebt verloren terug te winnen. Ik wed dat ik zo zachtjes met je kan vrijen dat je er niets van voelt.’ Het klonk praktisch onmogelijk, vond de barman, dus nam ze Joey mee naar de personeelskamer achter de bar en trok haar rok omhoog, waarna de man aan het werk ging. Na een tijdje lachte de serveerster. “Haha! Dat voelde ik duidelijk!” “Nou, dat is het leven. Soms win je en soms verlies je.”

Bron: The laughclub

Beeld: Pexels

Vrouw beweert dat niemand haar huis wil bezoeken: ze heeft een 'spook' als huisgenoot

Vrouw beweert dat niemand haar huis wil bezoeken: ze heeft een ‘spook’ als huisgenoot

Monica wil de “grootste” vrouw ter wereld worden