in ,

Meisje begon plotseling uit volle borst te zingen in de bus. De buschauffeur reageerde hierop heel onverwachts… GEWELDIG!

Beeld: Pexels

Heb jij een lange werkweek/ werkdag achter de rug? Of heb je een lachertje nodig voor de dag? Dan moet je dit beslist wel lezen!

Free Cheerful African American girl in school uniform and warm jacket standing with textbook near yellow school bus and looking at camera Stock Photo

Mop van de dag

Een klein meisje stapt een bus binnen en gaat zitten naast de buschauffeur. Op gegeven moment begint die kleine meid uit volle borst te zingen …als mijn ma een koetje was en mijn pa een stier dan was ik een kalf….als mijn ma een merrie was en mijn pa een hengst dan was ik een pony…als mijn ma een kip was en mijn pa een haan dan was ik een kuikentje….en zo ging ze maar door het rijtje van de dieren af.

De buschauffeur werd er zo ziek van en reageerde heel boos…..en als je ma een vieze hoer was en je pa een hoerenloper wat was je dan?? Het meisje keek hem aan en antwoordde heel cool….dan was ik een buschauffeur…. 😆

Bron: Winti.baaswaterval

Beeld: Pexels

Zoon betaalt hypotheek van zijn ouders als kado

De oude man schold de serveerster iedere dag uit. Maar wanneer hij later overlijdt, kwamen ze achter een bizarre ontdekking….