in

WTFWTF LOLLOL

37-jarige vrouw krijgt tweede baby met stiefzoon die ze als kind opvoedde

tweede kind

De 37-jarige vrouw, die trouwde met haar 23-jarige stiefzoon, heeft onthuld dat het paar een tweede baby heeft verwelkomd.

Tweede baby verwelkomen

De Russische blogger Marina Balmasheva voedde Vladimir ‘Vova’ Shavyrin op vanaf de leeftijd van zeven jaar, en het niet-traditionele koppel had samen al een dochter, die Olga heet. De populaire weight loss influencer verliet Vova’s vader nadat ze zwanger was geraakt van haar stiefzoon. Ze hadden een affaire achter de rug van de vader om, ondanks dat Alexy vijf kinderen had geadopteerd met Marina.

Haar excuus om verliefd te worden op Vova is dat ‘hij verliefd op mij werd met al mijn littekens van plastische operaties, cellulitis, overdreven huid en persoonlijkheid’. Vova’s vader daarentegen was duidelijk niet akkoord met de situatie. “Ze waren niet verlegen om seks terwijl ik thuis was”, zei hij. “Ze verleidde mijn zoon… hij had voor haar nog geen vriendin gehad. “Ik zou haar bedrog vergeven hebben, als het niet mijn zoon was. “Ze liep naar het bed van mijn zoon vanuit onze slaapkamer toen ik sliep… ” Daarna kwam ze terug en lag bij me in bed alsof er niets gebeurd was.”

Spijt

Marina vertelde eerder aan haar volgers: “Heb ik spijt dat ik het gezin kapot heb gemaakt? Zowel ja als nee. “Ik schaamde me dat ik de stabiliteit van ‘mama en papa’ om zeep hielp. “Wilde ik terug naar mijn ex? Nee. Voel ik woede en haat naar hem? Niet meer. “Hij is een goed mens en een geweldige vader voor onze kinderen…

“Hoe namen de kinderen de veranderingen op? Absoluut rustig. “Wat heb ik nu? Ik ben getrouwd. Ik ben verhuisd naar een grotere stad.” En nu is Marina naar sociale media gegaan om foto’s te delen van haar tweede kind met haar stiefzoon. Ze gaf de foto als bijschrift: “Hallo.” Marina denkt dat haar tweede man, die ‘de meest charmante blauwe ogen ter wereld’ heeft, ook een beetje ‘onhandig’ is als het gaat om het ouderschap.

Bron: Ladbible

90-jarige Peter bedenkt zich toch: 'Besluit nu om door het leven te gaan als Patricia!'

90-jarige Peter bedenkt zich toch: ‘Besluit nu om door het leven te gaan als Patricia!’

persooonlijkheid

Vrouw onthult: “Het type horloge en auto zeggen alles over een man zijn persoonlijkheid”