in

Jaloerse hond vindt het niet leuk als haar baasjes elkaar knuffelen!

Jaloerse hond vindt het niet leuk als haar baasjes elkaar knuffelen!
Beeld: YouTube @ Cater Clips

Een jaloerse hond vindt het niet leuk als haar baasjes elkaar knuffelen. Sommige honden bouwen een hechte band op met hun baasjes. Ze weten precies wanneer ze thuis komen en kijken altijd uit naar dat moment. Soms is de band tussen hond en baas zo hecht dat er jaloezie komt bij kijken. Een hond die jaloers is, ziet iedereen die te vriendelijk is met zijn baasje als vijand.

Jaloerse hond

In de video is een man en vrouw te zien. Tussen hun beide is er een hond die aan meer aan de kant van de vrouw hangt. Voor de vrouw heeft de vrouw duidelijk een voorkeur. De hond blijkt zich te vermaken in de nabijheid van de vrouw en wil dat graag zo houden. Maar op een gegeven moment probeert de man de vrouw een knuffel te geven. In eerste instantie lijkt het erop alsof de hond de man ook aan het knuffelen is, maar dit zou later anders blijken. Nadat de man zijn vrouw een knuffel gegeven had, richtte hij zich nu tot de hond. De ware intenties van de hond zou op dit moment naar boven komen.

Beeld: YouTube @Cater Clips

Vindt het niet leuk als baasjes knuffelen

Wanneer de man de hond een knuffel wil geven, maakt de hond een beweging alsof die het niet leuk. De video is weer het bewijs dat honden wel degelijk jaloers kunnen worden. Honden kunnen jaloers worden omdat ze een sterke band ontwikkelen met hun baasjes en graag alle aandacht op zichzelf willen vestigen. Wanneer ze zien dat hun baasjes aandacht geven aan een ander dier of persoon, kan dit leiden tot gevoelens van jaloezie. Het is belangrijk om de behoeften van je hond in gedachten te houden en ervoor te zorgen dat ze voldoende aandacht en liefde krijgen om jaloezie te voorkomen.

Bron: YouTube

Man die aan de kant staat vanwege autopech, moet ineens rennen voor zijn leven!

Man die aan de kant staat vanwege autopech, moet ineens rennen voor zijn leven!

voetbal

Man wil zijn voetbal kunsten tonen, maar dan gebeurt dit!