in

Man in intieme relatie met zijn auto in tranen na afschrijving ongeval

intieme relatie
Beeld: YouTube

Nathaniel en zijn ‘soulmate’, een Chevy Monte Carlo uit 1998, werden voorgesteld in een aflevering van het TLC-programma My Strange Addiction.

Intieme relatie

De man zei dat hij een intieme relatie had met zijn auto, omdat ze samen lange reizen maakten. In de aflevering was te zien hoe hij zijn auto meer liefde gaf dan een man ooit eerder aan een auto had gegeven. Nathaniel, die de auto in de aflevering hartstochtelijk kuste, zei dat ze een lievelingsliedje hadden en dat ze zelfs seks hadden gehad, en nu gaan we snel verder in plaats van op dat specifieke punt te blijven hangen. De man zei dat het ‘liefde op het eerste gezicht’ was en dat hij een ‘onmiddellijke band’ met de auto voelde toen hij hem voor het eerst zag in 2005, en hoewel veel mensen dat over hun auto zeggen, bedoelen ze het waarschijnlijk niet op dezelfde manier als Nathaniel.

Hij legde uit dat hij niet wist waarom hij zich zo verbonden voelde met de auto, maar dat hij zeker wist dat ‘als er iets met Chase zou gebeuren, mijn hart zou stoppen’. Helaas voor Nathaniel gebeurde er inderdaad iets met Chase: de auto raakte ernstig beschadigd door een ongeluk tijdens een routinecontrole en moest worden afgeschreven. Hoewel Nathaniel erg overstuur was door dit alles, kon hij het hartzeer van het verlies van zijn geliefde auto overleven, hoewel hij sommige dingen als aandenken kon bewaren. TLC keerde onlangs terug om hem te controleren en ontdekte dat hij met zijn verlies omging door een bed te maken van sommige delen van Chase, met de dekbedovertrekken versierd met foto’s van de rode auto die Nathaniel tijdens hun tijd samen had genomen.

Verlies

“Helaas maakt Chase geen deel meer uit van mijn leven. Ik denk er veel aan, het breekt mijn hart dat hij er niet meer is,” zei hij over het verlies van de auto tijdens de aflevering. “De slaapkamer is gewoon een speciale plek en ik heb het gevoel dat dat de perfecte plek voor hem was, om hem dicht bij me te hebben.” “De deken is speciaal voor mij omdat er veel van zijn mooie foto’s op staan. Gewoon leuke dingen, zoals dat hij in bad gaat en wij samen. Je kijkt terug en je realiseert je niet welke dingen je als vanzelfsprekend beschouwt tot het te laat is.” Nathaniel barstte in tranen uit door het verlies van zijn auto en zei dat hij ‘wilde proberen hem in mijn leven te houden’.

Hoewel hij misschien nooit meer op dezelfde manier van een auto zal houden als Chase, aan wie hij nog steeds elke dag denkt, kon hij verder en heeft hij sindsdien een nieuwe auto waar hij ook zielsveel van houdt. De serie My Strange Addiction heeft het publiek van alles laten zien, waaronder een man die verslaafd is aan de geur van tonijn, een vrouw die vier wc-rollen per dag eet en een andere vrouw met een matras eetverslaving. Andere afleveringen gingen over een vrouw die niet kon stoppen met het eten van de as van haar overleden man en een 31-jarige man die alleen uitging met vrouwen van 60 jaar of ouder.

Bron: Ladbible

karen

Schokkend moment waarop hysterische ‘Karen’ ruzie maakt met een stewardess over wijn waardoor het vliegtuig moet uitwijken `

tonijn

Man is verslaafd aan het ruiken van tonijn en drinkt het sap rechtstreeks uit het blikje