in

Instagram model niet meer welkom in de sportschool om pikante foto’s

sportschool

Een model is woedend nadat haar de toegang tot haar sportschool was ontzegd wegens het delen van een foto gemaakt in de kleedkamer.

Kleedkamer in de sportschool

Stephanie Harrison, 31, kreeg eerder deze maand een bericht dat zij niet meer welkom is bij CrossFit Death or Glory in Newcastle na het delen van een foto gemaakt in de kleedkamer waarin zij een sportbeha en legging draagt. Stephanie, moeder van twee dochters, plaatste een foto in een sportbeha en een legging op Instagram. Ze voegde de hashtag #crossfit toe.

De sportschool wilde echter niet geassocieerd worden nadat zij erachter kwamen dat Stephanie een OnlyFans-model bleek te zijn.”Ik ben echt verbijsterd en dit is absoluut walgelijk. Dit is pure discriminatie. ‘Het spijt me dat ik geen dokter of advocaat ben en ze denken dat mijn geld niet schoon genoeg voor ze is.” zegt Stephanie over het voorval.

Afbeelding: SWNS

Link

Stephanie beweert dat ze sinds 2019 lid is van CrossFit-sportscholen en eerder foto’s heeft geplaatst. Maar ze zegt nooit een klacht te hebben gehad over haar soort werk. Stephanie die links naar onder andere haar haar OnlyFans account op haar Instagram heeft, kreeg later die dag een WhatsApp van een van de eigenaren: “Middag Stephanie, het is onder onze aandacht gebracht dat je een Only Fans-pagina hebt en dat foto’s op de pagina zijn gemaakt in de sportschool. Wat je in je eigen tijd doet, is helemaal aan jou, maar wij als bedrijf willen absoluut geen link met zoiets. We verzoeken je dan ook respectvol om de sportschool met onmiddellijke ingang te verlaten. En we zeggen je lidmaatschap op en betalen je de week terug die overblijft van de maand waarvoor je hebt betaald. We hopen dat je het begrijpt en wensen je veel succes in de toekomst.”

Volgens Stephanie is het pure discriminatie en kwam het bericht totaal onverwacht.” Het is niet alsof het naakt was – ik droeg een sportbeha. Er is niets in de sportschool dat zegt: ‘Geen fotografie’. Ik word het slachtoffer.” “Ik heb in mijn werk veel met haat te maken. Het stigma is er nog steeds, en voor een gerenommeerde sportschool is dit helemaal niet aan de orde. ‘Je zegt ook niet iemands lidmaatschap op via WhatsApp.” aldus de woedende Stephanie.

Afbeelding: SWNS

Bron: Dailymail.co.uk

Beeld: SWNS

tiktok trend

Tandartsen geven hun meedogenloze boodschap over nieuwe TikTok trend

wonen in grot

Man woont al 16 jaar in grot nadat hij zo ziek werd van het betalen van huur