in

WTFWTF LOLLOL

Vrouw onthult dat ze zwanger is van haar eigen zoon

Beeld: Dailymail

Een 56-jarige moeder heeft onthuld dat ze zwanger is van de baby van haar eigen zoon, nadat haar schoondochter had ontdekt dat ze geen kind kon dragen.

Zwanger van zoon

Nancy Hauck uit St. George, Utah, besloot draagmoeder te worden voor haar zoon, Jeff Hauck, 32, en zijn vrouw, Cambria, 30, nadat haar schoondochter een hysterectomie had ondergaan, waardoor zij geen kinderen meer kon dragen. Omdat ze wist dat haar zoon graag vader was, bood ze voorzichtig aan om draagmoeder voor het stel te worden. Niet denkend dat het mogelijk zou zijn vanwege haar leeftijd. Maar het embryo is met succes overgeplaatst en de baby wordt nu in november verwacht. Nancy zegt dat ze “niet kan wachten om te bevallen”. “Ik had nooit gedacht dat ik op mijn 56e zwanger zou zijn of dat dit mogelijk zou zijn, maar het is het mooiste wat er is.

Draagmoeder worden

Nancy besloot dat ze draagmoeder wilde zijn voor haar zoon Jess en haar schoondochter Cambria. Ze hadden namelijk zoveel moeite met vruchtbaarheidsproblemen. Het stel onderging zes jaar lang IVF-behandelingen voordat ze een tweeling kregen, Vera en Ayva, nu drie.

Daarna kregen ze nog een tweeling, Diseal en Luka, nu 11 maanden, maar de geboorte was traumatisch en leidde ertoe dat Cambria een hysterectomie moest ondergaan, waardoor ze geen kinderen meer kon dragen. Maar het stel had nog meer ingevroren embryo’s in opslag, die ze hoopten te kunnen implanteren. Nancy zei: “Ze hebben veel problemen gehad met onvruchtbaarheid, maar ze hadden zeven embryo’s om met IVF te proberen en besloten dat ze ze allemaal wilden gebruiken. Ze waren in de wolken toen we zeker wisten dat ik zwanger was. Nancy zei dat de zwangerschap vergelijkbaar was met haar andere zwangerschappen, behalve dat ze wat meer ziek was. Ze zeggen dat een zwangerschap gepaard gaat met een glow, maar die van Nancy is een echte vuurtoren.

Bron & Beeld: Dailymail

Stewardess onthult kansen om een gratis upgrade op vlucht te vergroten

Dit is de smerigste man die er ooit geleefd heeft!

Dit is de smerigste man die er ooit geleefd heeft!