in

WTFWTF LOLLOL

Bruid bekostigt huwelijk van € 341.820,00 door pikante foto’s te verkopen op OnlyFans’

'Ik heb mijn weelderige roze-witte bruiloft van € 341.820,00 bekostigd door pikante foto's te verkopen op OnlyFans'
Beeld: Instagram @bonnielocketxox

In het leven hebben we verschillende doelen die we graag willen realiseren. In de meeste gevallen is er geld nodig om deze doelen te bewerkstelligen. Dit was ook het geval bij een vrouw die graag een weelderige huwelijk wou hebben. Dit heeft ze inderdaad kunnen doen, maar dan wel op een heel aparte manier. Ze heeft namelijk haar pikante foto’s op Onlyfans verkocht.

Weelderige roze-witte bruiloft van € 341.820,00

Bonnie is een model die haar weelderig huwelijk heeft kunnen bekostigen door pikante foto’s te verkopen op een online platform genaamd OnlyFans. Op 31 augustus jongstleden is ze in het huwelijksbootje gestapt met de 36-jarige Bradley Hepburn. Haar huwelijksfeestje werd in Italië gehouden en de bedragen voor de verschillende diensten zijn duizelingwekkend. Zo moest er voor het vuurwerkspektakel maar liefst € 11.371,99 worden neergeteld. Als dat nog niet genoeg was is er € 56.859,93 betaald voor bloemen. Voor wat betreft het bekostigen van haar bruiloft door het verkopen van pikante foto’s had Bonnie wat te zeggen. Ze zei namelijk het volgende: “Het voelt geweldig aan om mijn droomhuwelijk te bekostigen met de hulp van OnlyFans, wat een mijlpaal.”

@bonnielocketxo2

Thought I’d try it 🌝

♬ som original – 🫐

Pikante foto’s verkopen op OnlyFans

Volgens Bonnie is het altijd haar wens geweest om op zo een extravagante manier in het huwelijk te treden. Met gasten die per boot arriveerden, lekker eten en een geweldig vuurwerkspektakel, was dat zeker het geval. Alhoewel haar bruiloft meer dan geslaagd was, is het wel vreemd dat ze op zo een manier haar bruiloft bekostigd heeft. OnlyFans is een Britse online platform en app die gemaakt is in 2016. Mensen die pikante content willen hebben, kunnen via OnlyFans eraan komen. Rondom het platform is er groeiende bezorgdheid te merken. De site wordt namelijk steeds populairder onder sekswerkers. Ondanks de groeiende bezorgdheid heeft Bonnie, via het platform, wel een droomhuwelijk kunnen organiseren.

Bron: mirror.co.uk

Beeld: TikTok @bonnielocketxo2

"Dragon lady" verstoten door zoon om extreme lichaamsaanpassingen

“Dragon lady” verstoten door zoon om extreme lichaamsaanpassingen

Jongen denkt dat ouders aliens zijn!