in

Vrouw wordt gearresteerd over video waarop ze ‘de daad doet’ met een hond

daad

Een vrouw is gearresteerd nadat op een op sociale media geplaatste video te zien was dat ze de daad heeft gedaan met een hond.

De daad doen met een hond

Denise Frazier, 19, werd betrapt op een video die zich via Snapchat had verspreid. Op de video was er namelijk te zien dat ze seks had met de mannelijke hond. Een bezorgde bewoner signaleerde de video van februari aan de lokale autoriteiten en ze werd gearresteerd op beschuldiging van zware mishandeling.

‘In mijn 17 jaar bij de rechtshandhaving is dit een van de meest verontrustende zaken die ik ooit heb onderzocht’, zei sergeant JD Carter van het Jones County Sheriff’s Department. JCSD is in het bezit van verschillende video’s die zo grafisch zijn dat we ze niet mogen vrijgeven. Of zelfs maar de specifieke inhoud mogen bespreken. “Het onderzoek naar deze zaak is nog lang niet afgelopen. Frazier heeft toegegeven dat zij op de video seksuele gemeenschap had met een dier, hoewel DailyMail.com deze bekentenis nog moet verifiëren.

Bedreigd

Carter zegt dat Frazier’s alibi was dat ze werd gedwongen tot het plegen van de gruwelijke handelingen, maar zegt dat daar geen bewijs voor is, hoewel ze het onderzoeken. Ze zou de politie hebben verteld dat ze ‘bedreigd werd om het te doen’. En ook dat ‘mensen haar betalen’ voor de video’s, aldus de Laurel Leader-Call.

We hebben nog nooit met dit soort zaken te maken gehad,’ zei Carter. Er zijn eigenlijk geen andere woorden om het te beschrijven dan walgelijk. Op dit moment zitten we nog in de beginfase, net voorbij het eerste deel ervan. Maar we gaan nog steeds kijken of er meer is. Hij zegt dat er misschien meer video’s gefilmd zijn in andere provincies. En ze hebben nabijgelegen sheriff’s departementen gewaarschuwd.

Bron: Dailymail

brieven

Boze en ‘zieke’ vegan stuurt brieven voor buren die bezig zijn te bbqen

resultaat tatoeage

Man zonder haar laat rand op zijn hoofd tatoeëren en is verbaasd van het resultaat