in

Hilarisch moment: “Stille thuiskomst van koppel krijgt onverwachte wending door actie van de man”

man verpest date

In een komische video is te zien hoe een koppel terugkomt na een gezellige date, maar de man blijkt zo dronken te zijn dat hij de subtiele entree verpest.

Man verpest subtiele entree

De hilarische scène vond onlangs plaats in Swansea, een stad in het zuiden van Wales. De man en vrouw leken een geslaagde date achter de rug te hebben, maar vooral de man had duidelijk iets te diep in het glas gekeken. Het plan was om bij de vrouw thuis te overnachten, in het huis van haar ouders, maar dan moesten ze wel stil zijn bij het binnenkomen.

@clarethomas10 #videodoorbell #drunkboyfriend #ringadingding #ringdoorbellclips #ringdoorbell #ringdoorbellclips ♬ original sound – Clare Thomas

Punten gescoord

Het plannetje om stilletjes thuis te komen viel meteen in duigen toen de dronken man op de deurbel duwde en begon te roepen: “Ring-A-Ding-Ding!” De volgende ochtend zag de moeder van de vrouw de beelden en lag ze in een deuk. Ze besloot de video te delen op TikTok, waar reacties als “Hij heeft zeker punten gescoord bij haar mama”, “Hahaha, hilarisch!” en “Dit is hoe een Tinderdate goed eindigt…” te lezen waren.

Bron: Zita

poseren voor het raam

Verleidelijke dame poseert sensueel voor het raam, terwijl haar overbuurman van het uitzicht geniet!

seksgeluiden in hotelkamer

Vrouw verbaasd door luidruchtige seksgeluiden in aangrenzende hotel kamer: “Geluiden zijn duidelijk hoorbaar!”