in

Dit zijn de moeders die op een wel heel bijzondere manier hun gezin uitbreiden

moeder

Moeder zijn is een van de meest uitdagende, voldoening gevende en belangrijke rollen in het leven van een vrouw. Het brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee om een kind op te voeden en te begeleiden tot volwassenheid. En de meeste moeders (zoals deze bijzondere moeders in dit artikel) bereiden meestal op een heel bijzonder manier hun gezin uit.

Moeder van 22

Kristina, een voormalige stripper, heeft 22 biologische kinderen met Galip binnen 1 jaar gekregen. Het stel onthulde in 2021 hoe ze meer dan vijftienduizend euro aan draagmoederschap hadden uitgegeven om in slechts één jaar 20 baby’s samen te krijgen. Sindsdien zijn er nog twee leden aan het gezin toegevoegd. Het stel heeft zich eerder uitgesproken over hun ongebruikelijke gezinssituatie, waarbij ze ongeveer 76000 euro per jaar betalen aan 16 kindermeisjes die 24/7 voor hun baby’s zorgen. Kristina betaalt bijna 5 duizend per week aan basisbehoeften voor de baby’s, waaronder 20 grote zakken luiers en 53 pakken babyvoeding.

Haar man Galip Ozturk werd vorig jaar in de kraag gevat tijdens een speciale operatie en gearresteerd op beschuldiging van het vervalsen van documenten en het witwassen van geld. Hij zit momenteel een gevangenisstraf uit en Kristina zegt dat ze hoopt dat hij snel naar huis komt en dankbaar is voor de steun die zij van haar fans krijgt. Kristina geeft aan het liefsts 105 kinderen te willen dus ze hebben nog even te gaan.

Drieling

Gina Purcell, Nina Rawlings en Victoria Brown werden in 1986 binnen vier minuten na elkaar geboren, en 35 jaar zijn de drielingen allemaal een paar maanden na elkaar bevallen. “We hebben het er altijd over gehad om samen baby’s te krijgen toen we jonger waren, maar sinds ik de eerste was die trouwde en kinderen kreeg, waren onze tijdlijnen anders en hadden we nooit gedacht dat het echt zou gebeuren” zegt Gina Purcell.

De zussen uit Californië zijn blij dat ze een gedenkwaardige mijlpaal in hun leven kunnen delen. Volgens de drieling die 15 minuten van elkaar zou wonen is hun zwangerschap de ideale manier geweest om dichterbij elkaar te komen.” We hebben eerder alles gedeeld, maar nu we dit hebben, omdat zwanger zijn op zich een zegen is.” aldus Purcell. Purcell zei echter dat ze de go-to is geworden voor moederschap tips. Maar ook de moeder van de 3 dames springt graag in. De zussen geven aan dat hun moeder misschien wel het meest opgewonden is van allemaal is geweest over de aantocht van de 3 kinderen. “Mijn moeder is zo in de wolken”, vertelde Purcell. ‘Ik denk echt niet dat het haar of iemand van ons raakt totdat ze alle drie de baby’s in haar armen heeft. Ze is zo opgewonden voor meer kleinkinderen.”

Afbeelding: Tina Rawlings

2 Meerlingen

Chloe Dunstan en echtgenoot Rohan hebben samen 9 kinderen waaronder een tweeling en een drieling. Het echtpaar wilde altijd al een groot gezin.

Toen het stel 3 jongens had besloten zij voor het ‘magische getal’ 4 te gaan en hoopten op een meisje. Tijdens de echo’s werd echter duidelijk dat het om een drieling ging en Chloe maakte zich klaar voor een zwangerschap met veel complicaties qar ertoe leidde dat hun eerste dochter samen met haar 2 broertjes rond de 28 weken al geboren werden. Hierna volgde opnieuw blij nieuws: Chloe was dit keer zwanger van een tweeling en vorig jaar mocht het gezin van 10 het elfde lid toevoegen. De drukbezette moeder legt het hectische dagelijkse leven van haar bruisende gezin vast op YouTube heeft meer 441.000 volgers op Instagram.

Bron: YouTube TopNL

Beeld: Tina Rawlings / Instagram: @chloeandbeans,

Passagier weigert op te staan voor stel dat naast elkaar wil zitten: ‘Het vliegtuig is niet van jou’

Dit is hoe een grappig aanzoek aan toe gaat!

Dit is hoe een grappig aanzoek aan toe gaat!