in

Vrouw woedend over ‘krankzinnige’ prijs van winkel die $14 vraagt voor pot mayo

mayonaise
Beeld: TikTok

Een vrouw deelde haar ongeloof over de prijs van een pot mayonaise en zei dat de kruidenier ‘wel gek moest worden’.

Krankzinnige prijs voor pot mayonaise

Natuurlijk voelt iedereen de laatste tijd de kneep – met prijzen die hun weerga niet kennen, zijn de tijden voor velen moeilijker dan ooit. En dat is helaas ook het geval hier in de Verenigde Staten, waar de prijzen van energie, water en voedsel de pan uit rijzen, waardoor mensen moeite hebben om zelfs de basisbehoeften te betalen. Hoewel je zou denken dat de basis boodschappen nog enigszins betaalbaar zijn, is het tijd om daar nog eens over na te denken nadat de TikTok video van een vrouw velen in shock heeft gebracht over de prijs van een simpel potje mayonaise.

Linda Souders, die @thefrugalsuperstar heet op het videoplatform, deelde haar ongeloof toen ze een pot Miracle Whip mayonaise tegenkwam tijdens het winkelen in een Key Food supermarkt. Ze schreef in het bijschrift: “Dacht dat ik vandaag wat Miracle Whip van Key Foods zou krijgen. Ik dacht verkeerd!” Vervolgens zei ze in de video: “Kan iemand me vertellen wanneer Miracle $13,99 is geworden?”. Linda bewijst haar punt door het bewijs te laten zien waarop duidelijk $13,99 staat voor één pot. Yep. “Ze moeten hun verstand verliezen. Het is een gewone pot van 30 gram,” gaat Linda verder.

@thefrugalsuperstar Thought I was getting some Miracle Whip from Key Foods today. I thought wrong! #inflation #miraclewhip #keyfoods #pricing #fyp #frugalshoppers #groceryshopping #grocerystore ♬ original sound – Linda Souders

Verbaasd

“Ze moeten wel gek zijn als ze denken dat ik $13,99 ga betalen voor een pot Miracle Whip.” Het zal niemand verbazen dat Linda’s volgers net zo verbaasd waren als zijzelf: “Geen wonder dat iedereen alles steelt. Gekke inflatie.” En een ander beweerde dat de supermarkt bekend staat om zijn hoge prijzen met de woorden: “Key foods I’m Connecticut is net zo duur. Koffiemelk $8… Ik ging naar een andere lokale winkel en betaalde $4 voor dezelfde creamer.” Iemand stelde zelfs voor om ‘zelf mayonaise te maken’ omdat dat blijkbaar goedkoper is. “Je kunt zelfgemaakte mayonaise maken voor ongeveer 2 dollar,” beweerden ze, waarop Linda zei dat ze het ging proberen.

Maar sommigen waren ervan overtuigd dat de duizelingwekkende prijs een vergissing was van de winkel: “Dat moet een vergissing zijn, misschien 3.99$?” Nou, het blijkt dat Miracle Whip niet het enige prijzige item is dat te koop is bij Key Food, want een andere virale TikTok-video toonde de steile prijzen voor nog meer basics. In de video, die een paar maanden geleden werd geplaatst, was te zien dat Cheerios $9,19 kostten en Oreos $7,49 – hoewel de locaties van deze Key Food-winkels niet bekend zijn gemaakt.

Bron: Unilad

studenten

Studenten die ‘paranormale activiteit’ ervoeren, ontdekten dat man in hun kelder woonde

vlek

Ouders nemen moeilijke beslissing na geboorte baby met aangeboren vlek