in

LOLLOL

Influencer legt uit waarom ze al jarenlang geen ondergoed draagt en wat de redenen daarvoor zijn

geen ondergoed aantrekken

Een Amerikaanse vrouw overtuigt haar volgers om geen ondergoed meer aan te trekken in een recente TikTok-video.

Geen Bh aantrekken

De vrouw, genaamd Alaina, leeft een holistische levensstijl en deelt regelmatig welzijnstips op TikTok. Onlangs vertelde ze in een video dat ze al jarenlang geen ondergoed meer draagt onder haar kleding, en ze heeft daar verschillende redenen voor. “Beha’s snijden letterlijk de bloedsomloop af onder je borsten en versnellen het hangen ervan. Of je nu borsten hebt of niet, beha’s zijn niet goed voor je”, zegt ze.

@wellnesswithalaina Haven’t worn either in years… think of all the money you’ll save too!! You’ll never go back 🙂 #bras #stopwearingbras #stopwearingunderwear #holistichealth #integrativehealth ♬ original sound – Alaina

Ondergoed beschouwen als taboe

Daarnaast beschouwt Alaina ook onderbroeken als taboe. “Laat je vagina ademen. Onderbroeken kunnen leiden tot meer infecties en van invloed zijn op je pH-waarde. Draag zeker geen onderbroek in bed, en maak je geen zorgen als afscheiding in je short of broek terechtkomt, dat is normaal”, voegt ze eraan toe.

De reacties op haar video zijn verdeeld. Sommige mensen zijn het eens met Alaina en vinden het geweldig om geen ondergoed te dragen voor een gevoel van vrijheid. Anderen zijn echter bezorgd over mogelijke ongelukjes zonder ondergoed.

Bron: Zita

Afbeelding: screenshot dailymail.co.uk

Meest ‘weerzinwekkende daad’ zorgt voor heftige ruzie tussen passagiers tijdens een vlucht!

minnares

Minnares ontsnapt op het nippertje aan boze vriendin van haar minnaar terwijl ze in haar ondergoed is