in

“Only model” wordt beschuldigd: “Je hebt je vriend vermoord”

Het OnlyFans model Courtney Clenney is op een video op Instagram te zien, waar zij zich haastig naar de uitgang van een hotelbar probeert te begeven. Gasten hebben haar namelijk beschuldigd van de moord op haar vriend Christian Obumseli.

Beschuldigd

Op 10 augustus werd Clenney gearresteerd op Hawaii na een 4 maanden lang onderzoek naar de dood van Obumseli op 3 april. En op een video van 8 april is te zien hoe Clenney aan de bar van het Grand Beach Hotel in Miami zit. Een andere bargast begint haar te filmen en zegt:” laten we haar allemaal filmen”. Clenney stond snel op om de bar te verlaten terwijl men andere gasten hoorde zeggen: “Je moet ook gaan” en “Je hebt je vriend vermoord.”

Bekentenis

Courtney en Obumseli hadden al geruime tijd problemen in hun relatie. Dat er iets goed mis was kwam pas in april aan het licht. Politieagenten vonden Obumseli die toen 27 was met een steekverwonding terwijl Clenney hem vasthield. Hij overleed in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Clenney legde een bekentenis af waarin zij aangaf dat het zelfverdediging was, nadat Obumseli haar had geduwd. Haar wordt nu doodslag met een dodelijk wapen ten laste gelegd. Momenteel zit Courtney nog op Hawaï, in de East Hawaiian Detention Center. Maar zal uiteindelijk worden uitgeleverd aan de staat Florida.

Bron: Unilad

Beeld: Instagram @Nnenna_xoxo

Braziliaanse tatoeëerder verandert zichzelf in duivelse lookalike

Vrouw deelt video van neergestorte vliegtuig in de zee