in ,

WTFWTF

Duik van dame op een glijbaan heeft een smartelijk verloop

Duik van dame op een glijbaan heeft een smartelijk verloop
Beeld: TikTok account @gway5091

In een zwembad kun je een frisse duik nemen en een gezellige tijd doormaken. Maar een zwembad met een glijbaan biedt je de mogelijkheid om optimaal te kunnen genieten. Toch is het belangrijk om tijdens het genieten voorzichtig te zijn. Een vrouw heeft namelijk ervaren wat het betekent als je op een onvoorzichtige manier een glijbaan afgaat.

Smartelijk verloop

De video laat een dame zien die het helemaal naar haar zin heeft. Maar als dat het geval is wanneer ze besluit om een duik te nemen via de glijbaan, roept wel vraagtekens op. Haar duik heeft namelijk een pijnlijk verloop. De dame in kwestie komt niet helemaal vrij uit. Ze glijdt namelijk op een onverantwoordelijke manier en belandt met een ongemakkelijke houding in het zwembad. Daarnaast lijkt het veel erop dat ze veel pijn ervaart. Op zo een manier een glijbaan afgaan is zeker af te raden.

@ihateuchap Whatever she drinking on…i dont want it 🤣🤣🤣💀💀 #33333 #fyp #MickeyFriendsStayTrue #CVSPaperlessChallenge #memes #funny #fypシ #drunk ♬ original sound – chap

Duik van dame

Wie naar de video kijkt zal zich ongetwijfeld afvragen waarom de vrouw ervoor kiest om op zo een manier een duik te nemen. Maar aan de omschrijving van de video is het antwoord misschien enigszins af te leiden. Er staat namelijk: “Wat ze ook gedronken heeft…ik wil het niet”. De omschrijving geeft aan dat de vrouw mogelijk diep in het glaasje gekeken heeft. De duik van de dame lijkt in eerste instantie niet zo ernstig, maar het kon wel anders zijn afgelopen. De vrouw neemt namelijk een duik op de glijbaan met haar hoofd naar beneden. Met zo een houding een glijbaan afgaan kan gevaarlijk zijn. Ben je van plan om te genieten bij een zwembad, neem dan zeker notitie van dit voorval.

Bron: zita.be

Beeld: TikTok account @gway5091

’s Werelds dodelijkste vogel’ achtervolgt boswachter

Vrouw transformeert zichzelf tot levende barbie: geeft meer dan € 80.000 uit!