in ,

Kerel met cocktail in prullenbak maakt ruzie met buurman in bizarre video

Beeld: TikTok @thehalalham

Heb je ooit een man een cocktail in een prullenbak zien drinken terwijl hij een hevige ruzie had met zijn buurman? In de meest bizarre video die je dit jaar zult zien, zit een man nonchalant in een prullenbak, die hij als zwembad gebruikt, terwijl hij tegelijkertijd kibbelt met zijn buurman.

Cocktail in een vuilnisnbak

Omdat de hittegolf in het VK ons allemaal hard treft, zijn we waarschijnlijk allemaal schuldig aan het proberen van een aantal rare en prachtige manieren om het hoofd koel te houden. Of het nu de ijskomtruc is, je kussens in vriezers steken of in een bak met water in je tuin. Maar deze man gaat tot het het uiterst om zijn hoofd koel te houden. Ja, in een video die viraal gaat zit hij lekker coktail te drinken in de vuilnisbak.

De virale clip is geüpload door @thehalalham die vastlegt dat zijn buurman een gekoelde sesh in zijn bak heeft. De TikToker begint de man te vragen waarom hij in de vuilnisbak zit. Maar terwijl de constante vragen zich opstapelen, leiden ze tot een reeks boze reacties, zoals: “Wat? Ik mag geen cocktail in mijn eigen prullenbak hebben?” en “Het is een feest voor normale Engelse mensen zoals ik.” De man vraagt ​​vervolgens aan TikToker of hij een ‘gevecht’ wil.

@majorquench he’s avin’ a cocktail in the bin @thehalalham not my video, I just added the music #fyp #oblivion #skyrim #elderscrolls #npc ♬ original sound – Major Quench

Gevecht

“Als je erover wilt vechten, kom dan binnen en vecht”, zegt hij. ‘Je probeert me neer te halen.’ Na het constante heen en weer, gaat de TikToker de uitdaging aan en benadert de man in de prullenbak voor een zogenaamd ‘gevecht’. Terwijl de man opstaat om uit zijn bak te komen, verliest hij schijnbaar alle evenwicht en valt om. Terwijl sommigen dachten dat het hele ding in scène was gezet, waren veel commentatoren in topvorm. Een persoon schreef: “Laat hem, hij is een bak die veel doormaakt.” “Hij heeft het daar erg naar zijn zin”, grapte een tweede. “Hij is erg van streek”, voegde een derde eraan toe, terwijl een vierde zei: “Binnen daar gedaan.”

Iemand anders grapte ook: “Dacht dat Andrew Tate zich een zwembad kon veroorloven.” Een ander voegde eraan toe: “wat is er in godsnaam met Louis litt gebeurd.” Ondanks de briljante woordspelingen, vonden sommigen in de commentaren dat de man met rust gelaten had moeten worden. De een zei: “Waarom zou je hem onderbreken als hij rust heeft?” Een ander voegde eraan toe: “Laat die gast met rust, hij geniet ervan.” Terwijl iemand anders zei: “Laat hem met rust, hij leeft zijn beste leven.” Hoewel een outside-of-the-box-denker suggereerde: “Hij heeft daar een truc gemist … Wat hij had moeten doen, is het deksel omhoog duwen zodat er een tafel voor zijn cocktail ontstaat. Nu te laat.”

@thehalalham He was swimming in the bin 🤣🤣🤣 on hottest day ever in england #england #hotweather #swimming #swimmingpool #pool ♬ original sound – Call me ham
@bobbyjohnson2022 Man flexing in thos heat😂😂😂#ukheatwave#brit#uksummer#toohot ♬ original sound – B Njie

Bron: Ladbible

Beeld: TikTok

Huwelijks fotograaf maakt een foto van de eerste en laatste drank van de gasten

Huwelijksfotograaf maakt foto van eerste en laatste drank van gasten

Vrouw weigert deodorant te gebruiken: is dol op de geur van zweet