in

Restaurant medewerker gaat te ver: ‘Eten van klanten raakt ze aan en eet het op!’

Restaurant medewerker gaat te ver: 'Eten van klanten raakt ze aan en eet het op!'
Beeld: TikTok @thatoneguy1912

Een restaurant medewerker is te ver gegaan met een actie die de wenkbrauwen laten fronsen. Ze raakt namelijk het eten van klanten aan alsof het normaal is. Als dat niet genoeg is, neemt ze ook nog een hapje! Het enige wat je kan denken is wat deze medewerker bezield. Zoiets doe je gewoonweg niet, al helemaal als je werkt in een restaurant.

Restaurant medewerker die te ver gaat

Helemaal gek is de actie van medewerker niet. Ze werkt namelijk voor een restaurant waarbij je als klant kan rekenen op ‘geweldige hamburgers en een onbeschofte service’. De medewerker was dus niet helemaal in overtreding, maar gaf de klanten juist wat het restaurant te bieden heeft. In de video is te zien hoe een personeelslid een deel van het eten van een klant had aangeraakt, voordat die het zelf kon nuttigen. Het personeelslid brengt drie manden met eten naar de tafel, waaronder hamburgers, frietjes en uienringen. Wat er daarna gebeurde was onvoorstelbaar: de medewerker wees de klant haar middenvinger, nam een uienring, dipte die in saus en liep weg.

@thatoneguy1912 #familyguy #orphan #tiltok #viral ♬ original sound – ThatOneGuy

Is dit normaal?

Iedereen die de video gezien heeft, vraagt zich af als dit wel normaal is. Als je je moet bedenken wat je allemaal kan verwachten van een service medewerker van een restaurant, dan klopt er iets niet. Verschillende mensen op het sociale mediakanaal TikTok vinden dat het grappig was. Maar aan de andere kant had je ook een aantal mensen die vonden dat dit niet door de beugel kan. Een persoon schreef: “Mijn eten aanraken gaat te ver, zelfs met het thema.”. Terwijl een ander zei: “Geen reden waarom je iemands eten zou aanraken, dat is onhygiënisch!” Het blijft vreemd en raar hoe zaken aan toe gaan in zo een restaurant.

Bron: ladbible.com

Beeld: TikTok @thatoneguy1912

26-jarige op zoek naar een baan waar er niet op uiterlijk gelet wordt!

26-jarige op zoek naar een baan waar er niet op uiterlijk gelet wordt!

geen marvel fan

Vrouw wordt bruut afgewezen van een date, omdat ze niet van Marvel hield