in

Man doodsbang na vondst van ‘grootste spin in zijn huis

Beeld: YouTube @SuperViralTV

Spinnen zijn niet bepaald het leukste wat je in huis tegenkomt. En deze man was doodsbang toen hij ‘de grootste spin van Groot-Brittannië’ in zijn huis aantrof. En het was echt een nachtmerrie.

Grootste spin van Groot-Brittannië’

Eerlijk gezegd, wat zou jij doen als je ontdekte dat dat ding in je huis woonde? Natuurlijk zullen sommigen zeggen ‘zet er een glas overheen en neem het mee naar buiten’, maar in werkelijkheid pakt die vent het glas en stuurt jou ermee op een enkele reis naar de Eerste Hulp. Hij is nu eigenaar van het huis; jullie zijn nu krakers in jullie eigen huis… Het beste is om het gewoon te accepteren en verder te gaan.

Dit absolute monster van een spin werd ontdekt toen de 24-jarige Scott Elwood thuiskwam in Oldham, Greater Manchester. Zijn moeder had hem verteld dat er een ongewenste seizoensgast in hun huis was, dus besloten Scott en zijn broer Mason Stott, samen met hun stiefvader Dean Stackhouse dat ze er werk van gingen maken om het ‘afschuwelijke’ schepsel te vinden.

https://www.youtube.com/watch?v=CmUP_0_1uJM

Zoektocht

Na een korte zoektocht ontdekten ze een kleine schuilplaats bedekt met spinnenwebben, en begonnen te filmen. Op de film gemaakt door Mason is te zien hoe Dean dapper een tandenstoker boven een gat in de plint bij de eettafel laat bungelen. Scott, die ‘een hekel heeft aan kruipend ongedierte’, sprak over zijn schrik toen het schepsel, dat hij ongeveer zo groot schat als zijn handpalm uit het gat kwam. Op de video is iemand te horen die zegt: “Oh mijn God, dat is slecht”. Dezelfde stem verkondigt vervolgens: “Wow, kijk eens hoe groot die f****er is. Het is f*****ing massief, Jezus.”

Hoewel Scott het momenteel niet kan opbrengen om in de huiskamer te eten, geeft hij toe dat de spin het nu ‘verdient om verder te leven’ en hoopt hij hem ergens buiten te kunnen loslaten. Scott, die bij zijn gezin woont, zei: “Het zou potentieel de grootste spin in Groot-Brittannië kunnen zijn. “Dat was de grootste spin die ik ooit heb gezien, waar dan ook, vooral in mijn huis. Ik zou zeggen dat hij zo groot is als je handpalm als hij uitgestrekt is. “Het was afschuwelijk om dat in mijn huis te zien. Ik was doodsbang toen ik het zag en tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds doodsbang.

Bron: Ladbible

Beeld: YouTube @SuperViralTV

Eerste trailer van horrorfilm Winnie de Poeh zal je jeugd verpesten

Mensen veranderen ‘mannensap’ in juwelen in een nieuwe modetrend