in ,

LOLLOL WTFWTF

Vrouw betrapt man in bed met jongere vrouw

Beeld: Pixabay

Ontrouw is iets verschrikkelijks dat mensen kwetst en relaties vernietigt. Niemand zou dat moeten meemaken! Maar alles kan grappig zijn als het op de juiste manier in een grap wordt gebruikt. Veel schuine moppen zijn klassiekers geworden in de komedie. Dat is niet zo vreemd, soms hebben we een beetje pit in ons leven nodig om eens goed te lachen. Deze mop gaat namelijk over een vrouw die haar man met een jongere vrouw in bed betrapt.

Betrapt

Op een dag komt een werkende vrouw vroeg thuis dan verwacht. In de slaapkamer betrapt ze haar man, die hartstochtelijke seks heeft met een mooi jong blond meisje. De vrouw, woedend, schreeuwt naar hem: “Jij walgelijk varken! Hoe kon je me dit aandoen?! Ik ben je altijd trouw geweest! En ik ben de moeder van je kinderen. Ik sleep je voor de rechter. Ik ga scheiden!!!” De echtgenoot, duidelijk geschokt, antwoordt: “Luister naar me, schatje! Ik kan het uitleggen! Geef me op zijn minst een kans om dingen op te helderen!” De vrouw, nog steeds erg overstuur, zegt: “Oké. Laat maar horen, maar dit zijn de laatste woorden die je ooit tegen me zegt. Daarna praat je met mijn advocaat!”

woman in white dress lying on white bed
Beeld: Unsplash

Uitleg

De man legt uit: “Oké, goed, ik snap het. Ik reed naar huis toen ik een jongedame zag die om een lift vroeg. Ze zag er zo depressief, verdrietig en vies uit dat ik medelijden met haar kreeg en haar in de auto liet. Ik zag dat ze erg mager was, haar kleren waren haveloos, en de stank, oh god, de stank! “Ze vertelde me dat ze de afgelopen drie dagen niets had gegeten. Dus uit de goedheid van mijn hart heb ik haar naar huis gebracht en de biefstuk opgewarmd die ik gisteren voor je had gemaakt, de biefstuk die je niet hebt opgegeten, omdat je op je figuur let. Zoals je zei vlak voor je wegging voor ijs smoothies met je vrienden. “

Ze stond op het punt te vertrekken. De echtgenoot gaat verder: “Het arme ding verslond het eten alsof het het lekkerste ter wereld was. Maar omdat de geur nog steeds een probleem was, liet ik haar een douche nemen. “Terwijl ze bezig was, zag ik dat haar kleren eigenlijk vodden waren, dus ik gooide ze weg en gaf haar die designerbroek die ik je voor je verjaardag had gegeven. Die je nooit gebruikt, omdat je geen bijpassende handtas hebt.”

“Ik gaf haar ook het ondergoed dat ik je op onze trouwdag gaf en dat je niet meer gebruikt omdat je mijn smaak belabberd vindt. Dan vond ik die blouse die mijn zus je vorige kerst gaf, die je nooit draagt om haar te pesten.” “Weet je nog die dure laarzen die je vorig jaar met mijn creditcard hebt gekocht, maar die je niet gebruikt omdat je collega er ook een paar heeft? Dit meisje heeft dat probleem niet, dus ik dacht dat zij ze wel mocht hebben.” De man haalde even adem en vervolgde: “Ze was zo dankbaar dat ik haar geholpen had. Maar toen ze op het punt stond weg te gaan, draaide ze zich naar me om met tranen in haar ogen en vroeg: ‘Is er nog iets anders dat uw vrouw niet meer gebruikt?”

Dit zijn enkele privé-eilanden als uit een droom te huur op Airbnb

Vrouw gaat onder de auto van bezorger liggen: dwingt hem om koelkast in haar huis te brengen